ja ga obožavam (to je jedini film u kojem mi je nc dobar, ono, ne živcira me. al bih mu s guštom zveknula šamar
)Sada je: 09 kol 2026, 21:16.
)
) i baš je bilo mljac!

Lena je napisao/la:ivana7997 je napisao/la:Solea je napisao/la:ivana, a baš uopće te ne vuče na igru?
Vuce me, otpocetka, ali i tad sam odmah znala da nema sanse da se ukljucim ako nema degustacije
Ili ako ne angaziram nekog dizajnera hrane
Jer to kako moji tanjuri izgledaju na fotkama![]()
a igrala bi isključivo zato da pobijediš?
olja je napisao/la:fora mi je ova prva prijava
druga jako dobro izgleda, ali sumnjam da cu se opet upustiti u avanturu zvanu "priprema pesta od srijemusa" - onaj proslogodisnji pokusaj me je bacio u ocaj
mrs. eastwood je napisao/la:vec cetiri prijave - sto ce tek bit za uskrs kad se razbacamo!
moram i ja komentirati prvu prijavu - o cemu potajno sanjam da ce mi jenetko jednog dana dofurati u postelju za dorucak. da bi to jos fenomenalnije islo na vec tostiranom kruhu. jer onda taj tostirani kruh upije manje masnoce nego svjezi... a onda je jos i hrskav dok se probušeni žumanjak preljeva po njemu - ma![]()
brijem da ovaj krug nece ici lako s bacanjem graha

). Ja nisam od maslinovog ulja, pa možda i to mi dodatno kvari.

dugo ga nije bilo
mrs. eastwood je napisao/la:aaa a je li ima netko onaj gadžet za mesne štruce - kao valjak u koji se stave sirova jaja - tako da kad se reže da nema onog "prelaza" između jaja?
je li to vidio kako to ustvari radi?
al moram komentirati da su ova zadnja dva recepta bas odlicna. Ovi muffini s povrcem idu odma na vecernji repertoar 

(imam neka mala kokošja jaja, veličinom slična prepeličjim)
prijava broj 4. nema šanse da nije tanjina 

, a sole okruglice - tu se slazem s vama
, a omlet primavera me podsjeca na mene 
a omlet primavera me podsjeca na mene
Mirci je napisao/la:tanjina je prijava 2
.
.
a na Sole mi vuku i jaja na zrnu graska
Mirci je napisao/la: a omlet primavera me podsjeca na mene

Mirci je napisao/la:tanjina je prijava 2
mr. est je napravila zdjelice s jajima, a sole okruglice - tu se slazem s vama
, a omlet primavera me podsjeca na mene