Mislim da se u Dalmaciji zove Pinca, ak je to uopće isto
Meni je to jako fino, al nemam recept. Radila bi za Božić, dojadio nam Kuglof

Sada je: 02 kol 2026, 00:26.

Nismo ga probali, ali smo od iste firme probali razne pince, brioshe, bozicne kolace i sl. i sve je bilo izvrsno.
Ne znam kak je tamo, ali ovdje u Lidlu je oko 2 funte, tako nesto, a zbilja je velik.
LiKmama je napisao/la:Ti ga bas zelis raditi? Pitam jel ako ga samo zelis jesti, ima ga u Lidlu.Nismo ga probali, ali smo od iste firme probali razne pince, brioshe, bozicne kolace i sl. i sve je bilo izvrsno.

Nemam pravo na neuspeh, S. bi me zgromio da ga osramotim
jadne mi

, pekla sam prošli Božić po prvi put i bio je odličan, voće se lijepo rasporedilo, panettone super dignuo za prvi put, ako hoćete sutra ga prepišem (a da, dobila sam ga od frendice koje ga je dobila iz Italije)
Potica je napisao/la:voće ne potone u kolaču ako ga prije nego ga umiješaš u tjesto uvaljaš u brašno
Stefanova_mama je napisao/la:Nemam pravo na neuspeh, S. bi me zgromio da ga osramotim.
ajooooj
mašnica je napisao/la:ako hoćete sutra ga prepišem

mašnica je napisao/la:Ja imam provjereni recept za panettone (ne volim ove na blef, pa link simo tamo), pekla sam prošli Božić po prvi put i bio je odličan, voće se lijepo rasporedilo, panettone super dignuo za prvi put, ako hoćete sutra ga prepišem (a da, dobila sam ga od frendice koje ga je dobila iz Italije)

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.