dobili smo brdo domaćih svježih krastavaca i ne možemo toliko salate pojest. šta se radi s njima? jel može varivo? ono s paradajzom, ko tikvice i kupus?
ima kakvih drugih ideja?
upomoć.
Sada je: 01 kol 2026, 21:44.

mamashnita od noje je napisao/la:a mozes ih i podijeliti okolo

folne je napisao/la:Zapravo slično ovom Riminom, samo ja radim obrnutim redosljedom i ne stavim vrhnje nego paradajz. Valjda je to to našto ti misliš.

Rimaithor je napisao/la:"ono" s paradajzom ja zovem prisiljeno zelje (obozavam ga) s krastavcima nisam probala.

folne je napisao/la:Pazi samo na to da oni puste puno vode, za razliku od zelja, da ne dobiješ juhicu.

Crazy Daisy je napisao/la:ukiseli ih,
a mislim da ih mozes i narendati pa zamrznuti za salatu zimi
Crazy Daisy je napisao/la:a mislim da ih mozes i narendati pa zamrznuti za salatu zimi
olja je napisao/la:Crazy Daisy je napisao/la:a mislim da ih mozes i narendati pa zamrznuti za salatu zimi
kako to? narendati pa posoliti ili ne? ocijediti? kakvi su kad se odmrznu? idu dobro u kis. vrhnje i jogurt s cesnjakom takvi?
svasta pitam

Mak je napisao/la:Tanko narezati i poredati po licu.

i snažno pol minute trljate po onom ravnpom odrezanom , stvori se malo bijele pijenice

Mak je napisao/la:i snažno pol minute trljate po onom ravnpom odrezanom , stvori se malo bijele pijenice
Khm.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sorry. Odoh. Nije mi mjesto u kuhinji
ha,ha,ha,luda si
))
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.