Sada je: 07 kol 2026, 17:08.

,a kasnije kad ga je izvadija iz one posudice imala sam sta prat,odn.ribattt 

,baš ću vam sutra napisat koji je možda neki ima takav

znači za 300 kn sasvim pristojan, to mi je drago čuti. U biti me i ne zanimaju neki spejs šatlovi nego sam eto načula da neki slabije ispeču? jel ima kakva funkcija za jače zapeći koricu(možda više watti??) 

alkemicar je napisao/la:ali kako god okreneš, više se isplati peći kruh nego ga kupovati
mm je izračunao potrošnju i štajaznamštasve i baš mi nacrtao za koliko smo isplatili pekač i koliko uštedimo sada s njim
ja se ne zamaram previše time, bitno mi je da imam doma brašna i da se ne mislim hoće mi se ujutro dati ustati po kiši,vjetru,suncu i otići po kruh
Masha je napisao/la:I-STA, i ja imam Alasku. ajde, molim te, napiši taj tvoj recept za kruh. može li se, s obzirom na sastojke, staviti na odgodu preko noći?
ja sam se malo štufala pečenja kruha, ali zato vrlo često mijesim svakakva tijesta unutra.

da li netko ima moulinexov xxl pekac? dobila sam dodatak za baguette ali nemam specificiran program pecenja za njih. zna li netko s kojim programom da ih pecem?

rusulica je napisao/la:A jel, znači baš se financijski isplati s obzirom na potrošnju struje i sastojaka.
I-STA je napisao/la:alkemičar i ruška, bez obzira isplati se ili ne, bar znate što jedete. Dnevna doza bez aditiva.

svako dizano tijesto mijesim unutra i bude predobro.Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.