Sada je: 06 kol 2026, 22:45.

Novamama je napisao/la:vidim da će biti borba među tufahijama
i meni je super tema, ali teško da se mogu uključiti.

skorpionka je napisao/la:Ja bi zasad mogla samo čevape
pokušat ću se uključiti.

Many je napisao/la:dobila sam hint...vrlo dobra tema...pokusat cu se ukljuciti!!

šala, šala. Odnosno za razliku od riba sto nisam stvarno znala kaj da pripremim ovdje imam iz prve, bez razmisljanja najmanje tri recepte kaj mogu odmah prijaviti. Obozavam orijentalnu kuhinju, obozavam. 

Novamama je napisao/la:i kut slikanja je bitan
editiram: palo mi je na pamet još nešto. da se recepti možda ne objavljuju kako koji dođe, nego svi odjednom na određeni dan kada završi natjecanje? tako će se izbjeći eventualni osjećaj da je netko nekoga kopirao?

Adorabla je napisao/la:Pitanje: pretpostavljam da ce biti preklapanja recepata. Bilo je i na ribi ali mi vas dvije moderatorice niste dale usuglasen odgovorAj sad da se odmah dogovorimo, da li vrijedi sistem ko prvi ili cemo ici na sistem da postoje nijanse u receptima i da se svi prijavljuju? I ako cemo ici na ko prvi kako cemo razlikovati nijanse odnosno bitna odstupanja od recepta. Recimo ja vec pretpostavljam da ce biti za neke recepte najmanje tri verzije doduse razlicite u smislu omjera itd.

babalu je napisao/la:svaka kuharica sa potpuno istim receptom moze ostaviti drugaciji umjetnicki,vizualni i sl. dojam a i to je jako bitno

Post 21,6Beppa Joseph je napisao/la:Ne možemo isključivati zbog sličnosti, što bi bilo da sam dala temu "kruh i peciva" ili dizana tijesta

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.