ovaj kutak nam je rezerviran za preporuke svih mjesta koja nude finu franu.
preporučite restoran, pizzeriju, štand s kobasama, ćevabdžinicu, buregdžinicu, slastičarnicu....
Sada je: 07 kol 2026, 19:20.

Forest je napisao/la:Grana u Prečkom, odlični čevapi, pljeskavice s kajmakom i ine roštilj delicije

Forest je napisao/la:Grana u Prečkom, odlični čevapi, pljeskavice s kajmakom i ine roštilj delicije

sanja79 je napisao/la:molim preporuku za dobar restoran -slavimo krizmu
zna li netko kolika je cijena menu-a ?

Rimaithor je napisao/la:Tvornica pljeskavica Kosta na savskoj, kakav roštilj!!!!![]()

Dudley je napisao/la:Mali bar - moj dojam, osrednje do loše i neopravdano skupo.

obzirom na prijasnji dojam, ovo je svakako zadnji put da smo bili tamo 
TmamaKiN2 je napisao/la:moram prenijeti nas nedjeljni dojam iz pizzerie Proskito http://www.prosikito.hr/
naime, kad je ta pizzeria pred koju godinu otvorena, svaka cast, konobari su otvarali vrata, klopa je bila fina, bez mane![]()
u ned.se vracali s cjelodnevnog "izleta" pa nam to bilo usput, dugo nismo bili, a ostalo nam u dobrom sjecanju. uzeli jumbo pizzu, mijesanu, zamolili sampinjone samo na pola pizze. od sunke nije bilo ni š..., samo par rezanaca preko cijele pizze. pizzeria vise od pola prazna, telefon zvoni, ne javljaju se, vidjela sam jednog zohara u wc-u (zgazenog) i nije bilo wc papira kao ni papira za rukeobzirom na prijasnji dojam, ovo je svakako zadnji put da smo bili tamo

sad sam u priši (bježim s posla

a sad gibam! 
Uvik nešto, ili termini ili financije ah bude valjda jednom 

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.