do sada sam u njemu sjeckala kupus za salatu, napravila domaću integralnu tjesteninu (provukla kroz stroj za rezance poslije toga) po ovom receptu:
http://blog.williams-sonoma.com/weekend-project-whole-wheat-pasta/
i napravili smo humus (odokativnom metodom, to radimo svaki put drukčije - ovaj put slanutak, inćuni, acceto balzamico, maslinovo ulje, sol, papar, češnjak - samo smo sve izmiksali sa onim glavnim nožem)
eh da, i iscijedila sam kilu naranči
Koliko sam vidjela multipraktik recepti i tips&tricks su raštrkani po raznim temama, a voljela bi ih naći na jednom mjestu
posebno me zanimaju "prečaci" tj. kako ga iskoristiti maksimalno - npr. planiram praviti pitu od jabuka i planiram prvo zamijesiti tijesto sa glavnim nožem i onda dok se ono "odmara" u frižideru, naribati jabuke (bez pranja stroja, samo zamijeniti nož sa ribežom - onim krupnim) - je li to OK?
malo sam zbunjena i s korištenjem nastavaka, pa slobodno pišite kad koristite ribež, kad nož na ribežu (onaj što npr. sjecka mrkvu na kolutiće- s tim sam ja sjeckala kupus), kad ono neko čudo juliene, a kad onaj glavni nož (propeler)... znači upute za dummies su više nego dobrodošle

edit: smanjila sliku

), miksam šlag (ja za to imam plastični nastavak sa širokim lopaticama), meljem orahe, bademe, čokoladu, kekse, zobene pahuljice u brašno