Sada je: 12 svi 2024, 19:38.
kod nas nije ni sirnica ni pinca nego - pogača
pčelica_maja_23 je napisao/la:Je li ima netko za prodati liker od ruze. Mi doma vise nemasmo taj grm ibaka ne radi vise.
Zg isto to voli task da znate.
Uglavno!m ja bi to kupilas za iducu godinu ili kroz godinu za kugloife i pince a mozda i klasune napravim
Mirci je napisao/la:Cor, http://kruhai.blogspot.hr/2012/04/pinca-sirnica.html
Pa, ja niti ne očekujem od pince da duže bude fina. Ako mislim da se neće pojesti za 3 dana, radim manju količinu. Iako, češće pecem duplu količinu
Samo ju je jako važno odmah nakon pecenja i hladjenja zamotati u prozirnu foliju. I tako svaki put kad se reže.
Nana1971 je napisao/la:i u šibeniku je pogača.
a kod mene doma se to isto zvalo uskršnji kruh
malamaja je napisao/la:i pincu sam radila. grožđice su se namakale par dana u rakiji od ruža (dobila s korčule). odlična aroma pincu sam stavila u visoki kalup tako da je visoka i onda ima onu kapu jer je tijesto otišlo preko i napravilo klobuk i fino se ispekla. prije par dana napravila sam i kuglof ....dunavske valove i neuspjeli kolač od maka, koji je na kraju završio kao prefina torta podloga od maka i krema od mascarponea i šlaga
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.