Sada je: 29 srp 2026, 00:33.

susjeda je neki dan našla samo lisičarke.

Adorabla je napisao/la:trebala si domoljubni soparnik raditi![]()
![]()
a di si ih pekla? U tavi ili rerni? Ja tražim nešto za rernu. Naan mi nije baš uspio u rerni pa pretpostavljam da ne bi ni gjozleme
Da ljeto je. Kod nas danas tikvice na meniju. Mladi kupus na salatu i quinoa. Sutra ćemo djuveč. Obožavam ljetno povrće i stvarno nemam nikakve potrebe za mesom.
u teškoj velikoj tavi, to je ona sa debelim dnom. ništ ne zagori i sve se ispeče...super ispale. da meso, jučer slušam litaniju da smo prešle u vegane
pa ću na pijacu...sigurno su duplo jeftiniji nego u zg (kao sve ostalo) baš se veselim gljivama 
sad ću ja za vikend u tvoju županijupa ću na pijacu...sigurno su duplo jeftiniji nego u zg (kao sve ostalo) baš se veselim gljivama
možeš i zaraditi 
Adorabla je napisao/la:sad ću ja za vikend u tvoju županijupa ću na pijacu...sigurno su duplo jeftiniji nego u zg (kao sve ostalo) baš se veselim gljivama
pa donesi više i podijelimožeš i zaraditi

Adorabla je napisao/la:sad ću ja za vikend u tvoju županijupa ću na pijacu...sigurno su duplo jeftiniji nego u zg (kao sve ostalo) baš se veselim gljivama
pa donesi više i podijelimožeš i zaraditi
tu kod nas na štandu je ona kadica od 250g 20 kn...pa ti vidi.
vidjet ćemo šta će od toga biti na kraju 
.TanjaMT je napisao/la:Latice,polumaturalac i kuhanje, to dvoje ne ide skupa.

Adorabla je napisao/la:od svega nabrojanog mogu ti reći da moja djeca sve jedu s oduševljenjem pa se pitam kakva su ta tvoja djeca![]()
.
a kaj da ti kažem kad s dvije takve živim

. Moja T. oduvijek ne moze smisliti mahunarke bilo koje vrste. Grah, grasak, bob, sve nula bodova.Kaze da kad ih zagrize, onda joj ta tekstura izaziva povracanje. I paprike isto tako. A inace je gurman i sve ce probati. Jedino lecu sa batatom, to nekako zgura.

Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju.