Sada je: 29 tra 2026, 09:57.

bravo beam! vi ste meni sve redom totalni SF.

ti si mi totalno izenađenje obično ovi s tehničkim mozgom nisu osobito maštoviti
sad čekam sljedeću tortu.

).

Rimaithor je napisao/la:Meni su te torte jako zgodne (posebno mi je najs krumpirićkina) ali ne mogu si pomoći, ne izgledaju mi apetitlih. Preumjetne su.![]()
OVO su meni divne torte od kojih mi ide slina na usta![]()

lilly777 je napisao/la:
Djelomicno se slazem, ali kad napravis neku sarenu tortu poput Krumpirickine, pa kad to stavis pred svoje dijete, pa kad vidis osmjeh na njegovom licu...ma isplati se svog truda i muke koji si ulozila u to...
mm se ruga sa mnom kad fotkam torte i kaže da mama i ja to radimo zbog svog ega (OK, dijelom i to), ali djeca se stvarno, stvarno oduševe i taj se trud stvarno isplati. I djeci je najbitnije da je veselo i šareno, oni ne primjete "nesavršenosti".
)
, ali takva torta se može vrlo jeftino napraviti (a unutra da bude "grom") u usporedbi s kupovnima od suhog biskvita i margarin kreme za 250 kn i više.
. (Ego će mi utješiti (tada) tromjesečna beba
)
Solea je napisao/la:babalu, link na bavarsku - http://valivolitorte.blog.hr/2009/04/16 ... torta.html
to je inace po aninom receptu, ja sam pravila i mrvu vise od nje ocekivala. al nije losa. dunja?
meni su ove sarene i s raznim likovima iz crtica fora jer im se klinci vesele.
torte sa "slikama za odrasle" su mi najblaze receno odbojne

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.