sutra je grah ....za desert su police od krumpira sa špekom
u nedjelju smo na post kolinje ručku kod familije : pečenice, krvavice i ine delicije stiižemo

Sada je: 29 tra 2026, 08:38.

Anamija je napisao/la:Jucer bolonjez, danas hot-dog, za desert pita od jabuka, sutra peceni butic od svinjice i krumpiric, za desert lava cake i sladoled od vanilije.
da butić, svinjica, krumpirići

pureći šnicli s kruškom i camembertom. Jako jako fin eksperiment 

Adorabla je napisao/la:Mrava pa zar u nedjelju vec piceka. Ja mislila da cemo cijeli tjedan s tobom jesti specijalitete.
Jucer smo imali eksperimentpureći šnicli s kruškom i camembertom. Jako jako fin eksperiment

Adorabla, daj detalje o poriluku s bundevom - imam i jedno i drugo doma
Prvo sam deblje narezala medaljone puretine. To na kratko prepekla na naglo s obje strane u tavi. Maknula s tave, i na laganoj vatri dinstala krušku narezanu na jako tanke listiće. Onda sam vratila nazad meso u to, dobro sve promiješala i ponovno meso zagrijala i na vrh stavila fete camemberta samo da se otope dok mi jedemo juhu. Eh da naravno da uz to najbolje ide onak umak od brusnica kojeg sam imala od prošle godine ostatke pa je naravno super sve začinio 
Kad sam bila mala naravno da to nisam znala cijeniti 

Adorabla je napisao/la:Mrava oprosti ali svinjokolja je apsolutni delux specijalitet Kad sam bila mala naravno da to nisam znala cijeniti

Adorabla je napisao/la:Adorabla, daj detalje o poriluku s bundevom - imam i jedno i drugo doma
izdinstaš poriluk s malo soli, dodaš bundevu, zaliješ s malo vode, kuhaš da bundeva omekša. Ako ti je to prerijetko onda dodaš ili zapršku ili krumpir ili slanutak da ti malo zgusne. Ja taj krumpir i slanutak kuham posebno pa smiksam u cijelosti i umiješam u varivo. Varivo samo ne miksam jer mi ispadne malo nedefinirana boja. Dodaj vrlo malo vrhnja ako voliš i naribaj muškata.
Zar to nije neka tvoja verzija jela s bundevom? Mislila sam da sam to tebi ukrala recept.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.