02 sij 2013, 09:46
u novu godinu s novim topikom
nastavite nas oduševljavati divnim tortama i korisnim savjetima
02 sij 2013, 09:53
Da se pridružim pa krenimo dalje.
Treba mi ideja za curicin sedmi ročkas.
07 sij 2013, 09:57
I ja sam jos u trazenju torti za "unutra". Vani ce biti Spiderman, radila bi sa vise katova. E sad koje torte, pojma jos nemam a danas sutra se trebam odluciti. Sjecam se da je Boysmama mislim pisala jednom da mora biti skroz spodnja ziheraska, vise biskvitasta itd. ali koja, da je ta ipak fina?! Meni, finija je torta, "teza" je za ticino.
Liv, kad je vama rockas?
07 sij 2013, 10:05
Posto se ovdje najvise vrte majstorice od torti odlucila sam i tu pitati, imate kakav dobar recept za tortu od kestena?
07 sij 2013, 11:29

Zadnja izmjena:
TinchiS; 07 sij 2013, 11:36; ukupno mijenjano 1 put/a.
07 sij 2013, 11:30
evo i moja nova, rođendanska, na zadanu temu naravno

unutra je čokocheese od boysmame, samo s dodatnim korama u odnosu na recept, bila je fina!
ajme
tinchis kakva genijalan zimska torta, predobra je! a i ove gore tortice su mi super! svaka čast!
07 sij 2013, 11:39
Sad tek vidim da sam ogromne fotke stavila. Sorry!
neda mi se sad ponovo sve.
Balu je napisao/la:I ja sam jos u trazenju torti za "unutra". Vani ce biti Spiderman, radila bi sa vise katova. E sad koje torte, pojma jos nemam a danas sutra se trebam odluciti. Sjecam se da je Boysmama mislim pisala jednom da mora biti skroz spodnja ziheraska, vise biskvitasta itd. ali koja, da je ta ipak fina?! Meni, finija je torta, "teza" je za ticino.
Liv, kad je vama rockas?
Možda Sacherica? Ima jedan super recept za Franziku Sacker na Coolki. Fina je i nije suha a čvrsta je. Ta je i ispod ovog mog skijaša.
07 sij 2013, 11:41
Latice, hvala!

I tvoja je baš slatka.
07 sij 2013, 13:36
Balu ročkas nam je krajem prvog mjeseca. A moja curka hoće Pocahontas.
Za unutra se sve više mislim kako bi radila boysinu cheescake i ja jer nju nisam nikad.
Vama?
Latice torta je fora.
Tinchi i meni je ova zimska genijalna.
07 sij 2013, 18:18
Tinchi, hvala! Pogledat cu!
08 sij 2013, 15:26
mmar je napisao/la:Ajme Tinchi

Kako su dobre, divne, savršene
A ovo od medenjaka

a ova snježna
08 sij 2013, 15:40
anaši1507 je napisao/la:mmar je napisao/la:Ajme Tinchi

Kako su dobre, divne, savršene
A ovo od medenjaka

a ova snježna

Mojoj curki sljedeći mjesec rođendan, ona bi na malu sirenu, i to našla sliku na netu i točno takvu bi

, prevelik zalogaj za mene, mislim naručiti jestivu pokrivku pa možda nešto uz to izvesti, ne znam još što bi i kako
08 sij 2013, 16:28
idi na buttercream transfer tehinku
evo video
http://www.youtube.com/watch?v=CV2DZDuv9XA
08 sij 2013, 17:02
Slika mi prezahtjevna za tu tehniku, a ona hoće baš tu sliku na torti, evo
ova I nije otvorena za pregovore oko varijacija na temu, čvrsta odluka tvdoglave skoro šestogodišnjakinje
08 sij 2013, 22:08
Ima i jako lijepih slika di je sama Ariela.
Zato ja svojoj ne dam da sama bira po netu nego izaberem po temi ono što mogu izvesti pa od tih slika ona izabere ono što joj se sviđa.
08 sij 2013, 22:35
Ma nisam ni ja njoj dala da sama traži po netu nego me zaskočila dok sam ja gledala i tražila ideje da joj podastrem. Mislim, mogla bi ja tu nju zamuljati i okrenuti na svoje al bezze mi, njen je rođendan i smisao svega je da se nju usreći a jako jako joj se sviđa ta slika.
08 sij 2013, 22:38
A gle, koliko god slika bila

na jestivoj pokrivci će biti blijeda. A meni tek to nije to. Radije bi se potrudila napraviti sama butter transfer.
08 sij 2013, 22:41
jedino mi je rješenje jestiva slika jer je stvarno dosta detalja.
ili da probaš napravit što sličniju od ticina, figurice male. kao ona slova gore na slici od latice, ne mislim na 3d, već 2d
ne znam jesam li jasna
08 sij 2013, 23:02
Ma neće biti blijeda, daju se ove boje pojačati malo, ok će slika izgledati, imali smo jedne godine tu pokrivku, samo što meni nije to to, malo mog truda tu. Mislila sam zato nju staviti gore a okolo se poigrati s ticinom, napraviti nešto ako morsko dno il nešto tako.
09 sij 2013, 11:57
I mji smo je imalo jednom zato i kažem da je blijedo.
Ali naravno ti znaš najbolje kakve su ti mogućnosti.
13 sij 2013, 18:48
evo moje Fifi

13 sij 2013, 21:05
Predobro. Boje su mi odlične. Baš po mom ukusu.
19 sij 2013, 21:18
Liv Tyler je napisao/la:Predobro. Boje su mi odlične. Baš po mom ukusu.
Hvala!
19 sij 2013, 22:02
super je Fifi
kako tako stoji, ima nešto u njoj?
20 sij 2013, 13:42
Bok, cure!!! Hoću se pridružiti vama. Odmah vas molim oprostite mi za greške moga pravopisa. Živim u Hrvatskoj samo 2 godine i još uvijek učim jezik. Obožavam kuhati, raditi torte i kolače. Imam veliki internet dnevnik sa receptima "korak po korak", ali na ruskom jeziku, moderator sam na sličnom ruskom forumu. Nedavno sam počela ukrašavati torte i stvarno uživam u tomu.
editiram
Zadnja izmjena:
dunja; 20 sij 2013, 17:48; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: reklama
20 sij 2013, 16:43
editiram
Zadnja izmjena:
dunja; 20 sij 2013, 17:48; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: reklama
20 sij 2013, 17:45
Ruskinja, super je torte!

Dobrodošla!

nevenera je napisao/la:super je Fifi
kako tako stoji, ima nešto u njoj?
naravno

U svakoj nozi je štapić od ražnjića i tako je zapiknuta u tortu a noge su malo navlažene vodom, kako se i inaće lijepi
20 sij 2013, 20:12
TinchiS Hvala!

Ali moje slike izbrisali su zbog reklame.

Stvarno nisam ništa reklamirala, ali dobro nema veze, ne želim se svađati ni sa kim. Čekam sad odgovor od administratora na koji način mogu se podijeliti sa idejama za ukrašavanje torte, ako ne mogu staviti svoje slike. Na mojim slikama stoji ime i prezime zbog sigurnosti zbog toga što slike kradu na internetu i prodaju ih drugim sajtovima kao svoje. Svi tako rade na blogovima i forumima. Gdje je tu reklama? Došla sam k vama zbog razmjene iskustava zbog toga što sam upoznata sa drugom školom ukrašavanja i dizajniranja torti i bilo bi meni drago upoznati se i sa vašom.
20 sij 2013, 23:10
Možeš se uključiti na naš forum i sudjelovati kao i sve ostale članice. Ovo nije kuharski forum nego forum mame i bebe. Tvoj prvi post sa gomilom slika vlastitih torti koje sasvim sigurno ne izrađuješ za svoje potrebe nisu ništa drugo nego reklama.
Link na pravila
http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopi ... 21&t=56741Ukoliko želiš sudjelovati na forumu na svim ostalim temema kao svaka ostala članica koju zanimaju teme foruma, dobro došla si.