Sada je: 02 kol 2026, 23:44.

Krumpirić je napisao/la:jel zna ko di da nabavim limene kutije, a da nisu skupe
Krumpirić je napisao/la:imam ja i tupperwarea i te zepterove s poklopcem, al mi nije to to![]()
odo u bauhaus i interspar.

giami je napisao/la:mama njonji je napisao/la:U silnoj gomili recepata za bozicne kolacice, molila bih za PROVJERENI recept za one najjednostavnije bozicne zvjezdice i ine "kreature" koje se rade sa kalupićima iz tijesta (prhkog valjda) i koji moraju odstajati neko vrijeme da se smeksaju.
Radila bi ih sa klincima pa molim nesto provjereno da ih nesposobna mama kuharica ne razocara barem u tijestu.![]()
I prijedlog za ukrasavanje (mrvice, čokolada...) je dobrodosao.
fantastičan recept, radim ga godinama, jako je jednostavan a djeca ga obožavaju ( i naravno uvijek su mi vjerni pomagači i radimo ga zajedno)
ČOKOLADNE ZVJEZDICE
bas me zanima kakvi ce ispasti!
), pistacio borice, coko ljesnjak zvjezdice i stolen (skinula s linka s ovog naseg topica) - odlican je ispao. IvaV je napisao/la:giami je napisao/la:mama njonji je napisao/la:U silnoj gomili recepata za bozicne kolacice, molila bih za PROVJERENI recept za one najjednostavnije bozicne zvjezdice i ine "kreature" koje se rade sa kalupićima iz tijesta (prhkog valjda) i koji moraju odstajati neko vrijeme da se smeksaju.
Radila bi ih sa klincima pa molim nesto provjereno da ih nesposobna mama kuharica ne razocara barem u tijestu.![]()
I prijedlog za ukrasavanje (mrvice, čokolada...) je dobrodosao.
fantastičan recept, radim ga godinama, jako je jednostavan a djeca ga obožavaju ( i naravno uvijek su mi vjerni pomagači i radimo ga zajedno)
ČOKOLADNE ZVJEZDICE
hvala ti na super jednostavnom receptu, upravo ga je 6 ruku zamijesilo i sad cekamo da se stisne.bas me zanima kakvi ce ispasti!

da probas dodatno umjesiti, mozda jos malo brasna? 

po starinski, na nauljenoj i pobrašnjenoj tepsiji.

Krumpirić je napisao/la:jel zna ko di da nabavim limene kutije, a da nisu skupe i da ne moram kupovati one "predivne" danske kekse
), raznih veličina i oblika, prazne
, imaš u ameliu, u frankopanskoj. ako se dobro sjećam, cijene se kreću od 30-50 kn.

mazilica je napisao/la:čitave blanširane bademe umačeš u čokoladu kojoj si dodala narančine korice i ostaviš da se osuši.
ako hoćeš deblji sloj čokolade, ponoviš radnju umakanja nekoliko puta. znači, kad se jedan sloj stegne, umočiš opet.

lara72 je napisao/la:Danas (prvi puta uopće da sam nešto radila za Božić) ispekla kekse u božnićnim modlima. Vizualno ne izgledaju možda najljepše ali su jako fini. Što je za moje slastičarsko iskustvo veliki napredak.![]()
Jučer tražila u Plodinama, Butlersu, Getrou i Intersparu kalup Gingerbread. Nisam našla, sve rasprodano. Pa ako je tko ovih dana vidio pomagajte.
.
Izgledaju jednostavno a i miriše mi na fino 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.