Tema je zaključana

Re: Kuhinjska pomagala, posuđe, gađeti i đevreci razni ;)

13 tra 2012, 13:59

tmama, ja ih ne bi nika dkupila jer ne patim na izgled pudinga :lol To sam dobila na poklon od sveki :lol

13 tra 2012, 14:44

skorpionka je napisao/la:tmama, ja ih ne bi nika dkupila jer ne patim na izgled pudinga :lol To sam dobila na poklon od sveki :lol

:hahaha ma ne patim ni ja, ali kad god vidim sliku tako lijepog pudinga, pa kad bar nije neki zdrav, a ono da bar lijepo izgleda :nokti hoces ih prodat (kad vec nisi od puding-estetike)??? :mrgreen

13 tra 2012, 14:52

ako ti treba za klince, imaš u nami neke malene plastične (ko dječja igračka :lol) za neku siću, 10ak kn 6 komada.
a prije par dana u istočnom cc1 sam vidjela odlične, raznih veličina, pa i takve za npr. puding, panakotu, mini-mini kuglofe (tanja! ;)) u onom jednom dućanu kojeg lena često spominje aaaaa kak se zove :ajme
leeenaaaa, javi se!

13 tra 2012, 14:54

fala guglu - coincasa :)

13 tra 2012, 15:11

ako ti treba za klince, imaš u nami neke malene plastične (ko dječja igračka ) za neku siću, 10ak kn 6 komada.

:shock kako mislis za klince? ne, ne trebam za klince, trebam za pravi pravcati puding. a koliko su ti maleni veliki? :lol jel to kao onaj kupovni mali puding ili?

13 tra 2012, 15:31

kalupa za puding, dr. oetker, ima u mulleru. baš tih koje tražih.
isprobanih. ;)

13 tra 2012, 15:43

Solea, jesu li ovakvi veci savarini?
slika

Ili vise ovi mini savarini?
slika

silikonski ili tvrdi?

13 tra 2012, 15:53

tanja, kao ovi veći i još malo veći. pojedinačni, metalni. jbt, sad nisam sigurna imaju li ovaj kiki pa kolači budu s rupom ili ne. malo mi se sve izmiješalo :lol a bili su mi i u košarici al sam ih vratila :mrgreen prvo sam stavila 4, pa dodala još 2. pa napravila đir po dućanu i sve ih izvadila :bidan

13 tra 2012, 15:55

Lena je napisao/la:kalupa za puding, dr. oetker, ima u mulleru. baš tih koje tražih.
isprobanih. ;)

eee, to te ja pitam, hvala. iskreno se nadam da nije neka ubitacna cijena :nesvist jer cim kazes mueller odmah vidim ono sudje za ziljon kuna :shock

13 tra 2012, 15:58

prvo sam stavila 4, pa dodala još 2. pa napravila đir po dućanu i sve ih izvadila

:hahaha tako i ja shoppingiram kuhinjske gadgete

13 tra 2012, 20:20

TmamaKiN2 je napisao/la:
Lena je napisao/la:kalupa za puding, dr. oetker, ima u mulleru. baš tih koje tražih.
isprobanih. ;)

eee, to te ja pitam, hvala. iskreno se nadam da nije neka ubitacna cijena :nesvist jer cim kazes mueller odmah vidim ono sudje za ziljon kuna :shock

ovakvi: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41LWP4TWBiL._SS500_.jpg
ne sjećam se koliko su koštali, mislim da ispod 100kn. ja sam moje tržila na amazonu pa se ne sjećam. :dunno 6 ih je u pakiranju i imaju poklopac s obje strane pa se lako vadi van.

tanjabb je napisao/la:
prvo sam stavila 4, pa dodala još 2. pa napravila đir po dućanu i sve ih izvadila

:hahaha tako i ja shoppingiram kuhinjske gadgete

evo još jedne. :ajme i to bez muške polovice koja hoda za mnom i viče: "što će ti pak sad to?" :lol

13 tra 2012, 20:44

Lena je napisao/la:i to bez muške polovice koja hoda za mnom i viče: "što će ti pak sad to?"

uh kako to mrzim :roll

javi koliko kostaju kalupici i u kojem mileru? ti mileri mi nikako nisu s ruke :|

16 tra 2012, 11:13

a što velite na ovo?
http://www.megapopust.hr/50-popusta-robotsku-kuhacu-sa-ukljucenom-postarinom-platite-125-kn-umjesto-250-kn#

16 tra 2012, 12:00

nadice :hahaha prvi put to vidim, nemam pojma jel' učinkovita, ali nekako mi se čini da se teško može primjeniti za sve vrste i gustoće, kao i zamijeniti ruku domaćice, trebala bi barem imati više nastavaka za različite viskozitete tekućina... možda brijem, ali čini mi se da bi s tim čudom lonac jednako po dnu zagorio ili barem dobio koricu... i druga mana joj je procjena kad treba doliti još vode ili poneki začin, ja to automatski uz miješanje radim, kušavam i sl... možda bi bila bolja varijanta da se gore može staviti i nekakav poklopac, ovako ju zamišljam da npr. miješa šalšu od pomidora i muka mi dođe od izgleda kuhinje :dunno

16 tra 2012, 13:19

O svasta :ajme .
Rucno mjesanje s kuhacom vulgaris je sukus kuhanja.

16 tra 2012, 15:04

u muelleru nema kalupa za puding :/

16 tra 2012, 22:41

Ja si napokon kupila kuhalo za vodu. :drink

17 tra 2012, 09:25

TmamaKiN2 je napisao/la:u muelleru nema kalupa za puding :/

žao mi je. ako ih vidim igdje, javim.

17 tra 2012, 09:33

teutonija je napisao/la:Ja si napokon kupila kuhalo za vodu. :drink

ja bez tog čuda ne znam živjeti :up

23 tra 2012, 21:36

kalup za puding viđen u getrou danas :)

24 tra 2012, 09:13

Tamy ima u Mulleru mene je žena neki dan zvala jer sam rezervirala komplet ali kad sam došla da ih kupim nisu mi se baš svidjeli...mislim da je cijena bila za 6 komada oko 50 kuna...a onda sam otišla u Namu i uzela tamo 6 komada za 10,00 kuna i onda uzela još šest...pa još šest...pa još šest... ne zezam se tak da sad imam 36 komada u raznim bojama :hahaha ... pa ak hočeš mogu ti 6 komada šarenih pokloniti :dada ... crvena, ljubičasta, zelena, bijela, žuta i naranđasta ;)

24 tra 2012, 12:37

hvala cure :kiss
ma, kazem ja, dobra stara NAMA, ja ju bas volim, ali zadnje vrijeme, kako vise ne radim u centru :/ rijetko odem, bas mi zao

24 tra 2012, 17:10

izgubila sam nozic od svojega najnajdrazeg kuhinjskog pomagala - boschove sjeckalice.

ima i stapni mikser, ali posudica s nozicem je bila svakodnevno u upotrebi :(

nema ga i nema.

sama sam kriva, kad pustam muza i djecu da pomazu u kuhinji. jedan je stavljao sudje u sudjericu, a drugi pospremao. nijedan ne zna nista o nozicu. zadnji je put vidjen kad sam ga ja upotrijebila u nedjelju prije podne i potom mu se gubi svaki trag :place

mislite li da bi mi bosch prodao samo nozic? kupljen je prije max tri mjeseca

edit: evo fotke

slika
Zadnja izmjena: ivana7997; 24 tra 2012, 17:17; ukupno mijenjano 1 put/a.

24 tra 2012, 17:13

http://www.singuli.hr/gdje-se-nalazimo/

zazovi ove. ja sam tu kupila za braun nozic :dada

24 tra 2012, 17:27

mrs. eastwood je napisao/la:http://www.singuli.hr/gdje-se-nalazimo/

zazovi ove. ja sam tu kupila za braun nozic :dada

:kiss

sad se ne javljaju na telefon, poslala sam im mail

kao i boschu hrvatska

pa nesto valjda upali

24 tra 2012, 17:36

to ti je i ducan i servis, pa brijem da rade i do 7-8

25 tra 2012, 21:02

:joy

imaju!!!!!

25 tra 2012, 22:51

:yess
samo pazi dobri su trgovci, meni su uvalili i posudicu s nožem za nesto kuna vise. no nakon po godine pokazalo se dobrim jer mi se stara razbila :mrgreen

26 tra 2012, 10:16

ne mogu oni biti toliko dobri trgovci koliko ja mogu biti rastrosna - palo mi je naime na pamet da mogu kupiti dupli nozic, ono, da ga stavim u sef ako opet ispusim ovaj :lol

26 tra 2012, 10:32

Ah, šteta, ne drže Moulinex. I meni je MM uspio skršit posudu od multipraktika :nesvist
Tema je zaključana