Tema je zaključana

Re: Ideje i savjeti za ukrašavanje slastica

05 lip 2013, 15:02

Masha, imaš na onom prethodnom topicu "Ideje i savjeti za ukrašavanje slastica" na str. br. 8, ne znam kako da citiram iz zaključanog topica.
Naravno, to sam našla (jer nisam tražila), a neku zgodnu ideju za krštenje , naravno, nisam našla (jer sam to zaparavo tražila). :hahaha

07 lip 2013, 16:55

Evo mene,pokusala prije par dana doci,da bih pisala medjutin nikako uci,sve zakljucano,ne kuzin sto je to bilo,a sad mogu normalno
.tila vam pokazati moju kejk koju sam radila za frendicu.
mala tortica,imala sam pola sata za dekoriranje tako da nisam stigla napravit sve sto sam zamislila jer me sestra pozurivala
Ona je nosila tortu,pa jos ju je nosila nepokrivenu a kisa padala,uglavnom torta i ticino su sve prezivili,i dobro je ispalo,nadam se.
mami sam radila isto tortu al nije bas nesto reprezentativna jer je mali rukom okinija po torte i jeo,mala sve cvjetice poskidala,i nabrzake sam radila.
Stoga evo slicice klaviraslika

08 lip 2013, 21:54

Jao klavira. :le

08 lip 2013, 22:36

Flo, super ideja i izvedba. :)

08 lip 2013, 22:43

Odlična je, Flor! :proljece

09 lip 2013, 19:00

flor za pola sata dekoriranja ovo je više nego dobro,jer koliko god sečini da je jednostavno ukrašavanje fondanom oduzme puuuno vremena :)

09 lip 2013, 19:07

bravo flor

09 lip 2013, 19:15

evo jedne moje nove slika slika

09 lip 2013, 20:07

Hvala cure,djeci za rodjendan cu definitivno ja raditi,nedam nikome drugome,hahahah,jedva cekam

Oprosti,moram teletabuse komentirati,al vrlo kratko : Savrseni su :shock

09 lip 2013, 20:24

hvala ti ,ma svatko tko voli ukrašavanje zaljubi se u Fondan :)

10 lip 2013, 08:17

Sve su divne, i klavir i tubbiesi i sve :le .

15 lip 2013, 13:15

moja prva na 3 kata....mislim da je teška 20 kg jer donji kat sam je težak 10 ipo kg.
slika slika

15 lip 2013, 13:18

koje su ovo kreme u tortama?

15 lip 2013, 13:23

crna je carska čarolija sa coolinarke,velika je moskva šnit torta ali izmjenjena poi mom receptu radi kuhane kreme,i ova manja je opet izmišljena moja tortica od jagoda :)

16 lip 2013, 16:12

Lijepo je ispala. :dada
Je kao jednostavniji dizajn al je uspjela, a to se računa.

16 lip 2013, 19:30

predivne su torte sve do jedna...jel mi mozete staviti neki link ,neki tutorijal kako napraviti jednostavne figure,tipa andjelica,ili curice ,muce me te glave...vama te oci predivno ispanu,dok meni bude sve nesto buljooko...ko pancho i toro...nasla sam neki tutorijal,albilo nesto komplicirano...ja bi tila nesto univerzalno...

predivne su.idem pogledat kreme za ove torte sto si navela.ja uvik jednu te istu radim samo kombiniram vaniliju ili cokoladu,bas bi malo promijenila...jedva cekam 9 mj.ove godine cu sama dici napraviti torte ..imam masu ideja.tila bi te neke figurice sama izradit...pa b vjezbala do 9 mj.hahahaah

16 lip 2013, 19:39

Rado bi ti stavila koji al mene strah tih figura pa ne mogu procijenit jesu li jednostavne il ne. Ja uglavnom sebi izaberem nesto komplicirano pa se pojedem od muke.
Pokusaj svaki dan malo vrtit te filmice pa ces ubrzo lako pocet batat sto je jednostavnije i sto ti lezi.
Ovdje primjecujem da cure imaju svaka svoj izricaj i svakoj se lice totalno razlikuje. A mozda i one mogu dat koji tips&tricks kako bi nam olaksale. :mrgreen

16 lip 2013, 19:52

flor - odeš na you tube i ukucaš što trebaš, fondat angel, fondat bunny.... imaš masu tutoriala

16 lip 2013, 23:05

tortica je jednostavna ali tako je mladenka htjela.. :)

17 lip 2013, 07:41

Al nije zato lošija od ostalih koje si radila. Dapače.

17 lip 2013, 08:13

Meni je ta jednostavna svadbena divna !!! I ja volim jednostavno, to mi je onako profinjeno i elegantno...

18 lip 2013, 10:56

za koji dan me čeka rođendanska torta za mog sina :znoj
pa vas molim za pomoć :moli imate li za predložiti koju jednostavnu, ukusnu torticu, koja je dovoljno čvrsta da na nju može ticino. i da je klinci vole?
ove godine je rođendan u igraonici i ne bi komplicirala previše s tortom. ajde, nabacite koji receptić :luv

18 lip 2013, 12:13

Mala Bornica je napisao/la:Meni je ta jednostavna svadbena divna !!! I ja volim jednostavno, to mi je onako profinjeno i elegantno...

potpis na ovo!
uostalom, meni to ine izgleda tako jednostavno za napravit ;)

18 lip 2013, 12:24

Latice, nije jednostavno za napraviti nego samo izgleda jednostavno :le . Bar meni :)

Masho, oljina torta je super :dada .

18 lip 2013, 14:20

ma kužim mala bornica, samo se šalim - jednostavna po izgledu, ali bome sve samo en jednostavna za napravit ;)

18 lip 2013, 16:26

mamike oprostite što vam ovako upadam al stvarno nemam pojma što da radim. Curica mi je u nedjelju imala rođoš i ostale su nam dvije torte i oba dvije su sa šlagom, e sad da li ih smijem spremit u duboki zamrzivač :dunno i hoće li šlag promjenit okus i kako spremit takve torte? Pliz help ja sam tudum za takve stvari

18 lip 2013, 18:28

ja inače volim puno detalja al mladenka je htjela ovako.pa ukrašavanje i nije bilo teško...najteže je bilo peći jer tu je išlo 6 mojih normalnih torti.i posložiti ih tako da sve ide uravno,premazati ih da ništa ne curi .jer najveća i najmanja su voćne.i s tim da mi je ovo prva ovakva.i da sam 2 dana radila noćne ,spavala 3 sata.super je :)

18 lip 2013, 21:17

Ruzo mislim da torte mogu ic u duboko. Najbolje ih je izrezat na cetvrtine ili manje tako da svaki put odledis koliko ti treba, a pri tom ne bacis.
Sto se tice promjene okusa mislim da ne bi ni tu trebalo bit problema. :mah

18 lip 2013, 22:32

Liv Tyler je napisao/la:Ruzo mislim da torte mogu ic u duboko. Najbolje ih je izrezat na cetvrtine ili manje tako da svaki put odledis koliko ti treba, a pri tom ne bacis.
Sto se tice promjene okusa mislim da ne bi ni tu trebalo bit problema. :mah

puno vam hvala :proljece

19 lip 2013, 12:03

No siki riki. ;)
Tema je zaključana