04 srp 2015, 12:29
kod mene danas solejkine fajitas, a mislim da će vrlo brzo biti i današnji recept s tikvicama, sole super mi se čini
04 srp 2015, 16:14
Nadam se da ce ti se svidjeti, nama je to super brzinski rucak.
Dok skuhas spagete, i tikvice su gotove
04 srp 2015, 16:15
Ostalo od jucer paprika, a za veceru ce biti pita sa sirom i jogurti
05 srp 2015, 08:31
Pileća juha s jetrenim noklicama, pire, pečeno pile, umak od šampinjona, miješana salata, ostaci savijače s jabukama
Popodne kuham sarmu za naredne dane
05 srp 2015, 09:45
jučer smo jeli svinjsku vješalicu, sarajevske ćevape i neznamčiju pljeskavicu, sve kupljeno u omrznutom mi lancu (poklonjenom bonu se nesmije gledati u zube

) - svekoliko pučanstvo je reagiralo ovacijama

za prilog su bile lešo tikvice, a za večeru su dobili švapsku štrudlu s višnjama (kod nas poznata i kao dabiličina

)
dana ćemo bolonjeze i sezonsku salatu - pome, kukumari, paprike - a ima i štrudle
06 srp 2015, 07:32
U subotu je bila piletina s bobom, pire i salata, a u nedjelju piletina s tikvicama, paprikom, kukuruzom i vrhnjem, riza i salata. Desert borovnice, lubenica i keksi.
Danas ostaci umaka, ali s tjesteninom.
06 srp 2015, 08:46
Kod nas se vrucina odrazila i na kuhanje: subota za rucak tabouleh salata, vecera u restoranu, nedelja za rucak salata sa tjesteninom i povrcem, vecera pileci file i tikvice sa rostilja. I kile i kile lubenice naravno
06 srp 2015, 08:52
U subotu tortelini sa sirom - mm i ja smo ih jeli u umaku od medvjedjeg luka i badema s vrhnjem, a djeca u umaku od vrhnja s prsutom (+ sezonska salata)
U nedjelju pecena piletina i krumpir, kuhana cikla.
Danas sam mislila napraviti pastu s tikvicama i ostacima piletine, ali nemam doma paste, a ni rize, pa cu umjesto toga skuhati jecam.
06 srp 2015, 09:52
u subotu je bila domaća pizza, a jučer sa kuhala juhu od rajčice, svinjska lopatica pečena u loncu, riža sa tikvicama, mahune na salatu, cherry rajčice. Desert dinja i lubenica

.
danas ce biti ostaci od jučer
06 srp 2015, 10:03
mi smo jučer ručali vani, a danas imamo juhe za zakuhat i moja mama pravi knedle sa šljivama i marelicama! kako je lijepo kad ti mama dođe u goste, čuva djecu i kuha, pa jel može bolje
06 srp 2015, 10:13
Jučer MM bio glavni za žar

, uz obavezno meso imali smo punjene šampinjone, ražnjiće s paprikom i rajčicom, paprike punjene mocarelom, češnjakom i bosiljkom. I kruh s češnjakom.

Uz to cherry rajčice, zelena salata, rotkvice. Za desert dinja i ananas.
U subotu restoran, punjeni i pohani lignji
06 srp 2015, 10:18
kod nas jucer brzinski krumpirici, jaja i pileći file. Za desert smo imali 2 vrste torti (ostaci od rodjendanskog slavlja) a danas cure rade tortilje.
Sutra i mi opet mahune salatu i piletina pohana u gustinu i bjelanjku.
06 srp 2015, 10:31
mi jučer ljetno - ječam i fažol

a bilo nas je brdo na torti za s. rođendan (zakašnjeli, pravi smo proslavili u kinu).
danas ćemo sirnicu i paradajz juhu,
sutra vjerojatno kelj i neko meso
preksutra pileću juhu i pohane gljive i tikvice. sve uz salate. dalje ne znam
06 srp 2015, 10:41
Danas za večeru domaće tikvice s domaćim jajima. Salata rajčica i krastavac s acetom i lanom.
06 srp 2015, 11:09
Jucer rostilj i salata od rajcica,krastavaca i luka
Danas pivski gulas
06 srp 2015, 11:54
Danas burritosi + salata, a nadam se i sutra jer sam skuhala pun wok.
07 srp 2015, 10:51
prženi kolutići lignje, pomfrit
07 srp 2015, 10:55
knedle s borovnicama
Za veceru cemo povrtnu juhu (nekakav brzinski minestrone). Nitko nije zainteresiran za meso nego samo za dijetalno, salate i juhice.
07 srp 2015, 11:23
hm zanimaju me ove knedle .... imam u frizeru pet kila šumskih
07 srp 2015, 13:00
knedle s borovnicama?
obične knedle ali punjene borovnicama, ako mene pitaš
07 srp 2015, 14:07
mi imamo kelj i pohane bukovače/pileća prsa za one koji neće bukovače
07 srp 2015, 15:01
lešo blitva i kuhana jaja, a dok je ovako vruće neću više ni kuhati
09 srp 2015, 11:16
Jučer sam kuhala pola domaćeg piceka pa smo jeli juhu, kuhanu piletinu, lešo krumpir i salatu od svježeg zelja.
Za večeru palačinke.
Danas će biti juha i krpice sa zeljem, a ako stignem ispeći ću galetu s marelicama i bademima (ako prije ne pojedemo marelice).
09 srp 2015, 11:17
i mi imamo juhu, krpice i malo mesa na naglo

za desert NEMAM knedle. nemam. nemam već mjesecima, godinama

ja ih ne znam radit. nitko drugi neće
09 srp 2015, 11:25
mi smo jučer faširke, rizi-bizi i kupus salatu, ja sam samo faširke napravila smjesu, sve drugo made by mama
danas mama kuha ajngemahtec
sutra ćemo grahorice na varivo s buncekom, njam
09 srp 2015, 12:28
thalia je napisao/la:za desert NEMAM knedle. nemam. nemam već mjesecima, godinama

ja ih ne znam radit. nitko drugi neće

ih, tebe, pa Lidl ih radi
09 srp 2015, 12:29
imam mljeveno i kupus, još nisam načisto što ću s tim. neka one izaberu
edit: one bi polpete, a kupus da naribam s mrkvom na salatu
09 srp 2015, 12:39
mljac, to bih i ja

meni mali neće mljeveno, osim u bolonjezu

uzet ću lidlove, a onda će se mama/muž uvrijedit

osim toga - ja volim one s marelicama. ajme, ajme, ajme
09 srp 2015, 12:40
pa ako će se uvrijediti, neka ih prave sami, pih!
09 srp 2015, 13:00
sad vidim da klara ima smrznute knedle s marelicama. a ne znam gdje ima njihovih proizvoda

šmrc.