Tema je zaključana

Re: kuhamo u siječnju

18 sij 2016, 14:25

moji nisu bili s karameliziranim secerom. Sigurno nisu.
Aj probam pa ti kazem dal se i meni svidja :nata
Hvala :zivili

18 sij 2016, 14:31

vegica ima još povrća od jučer, dodala je samo bulgur
mi ostali ćemo lešo kupus i ostatak pečenog od jučer
sutra ću ovo https://oslanomislatkom.wordpress.com/2 ... -poriluka/

18 sij 2016, 15:38

sarma :zub
rižoto od poriluka je meni odličan, uz puno parmezana i čašu bijelog vina :zivili gastro doživljaj samo takav

sutra ću ispeći ostatak kremenadla u komadu, laganini, našpikati češnjakom. uz to crveno zelje na salatu i prilog dinstani ječam (ako kupim gljive onda ću i njih utrpati u ječam)

18 sij 2016, 15:42

pa, da i u moj slavni cuspajz od poriluka ide šaka riže :). Poriluk i riža si savršeno pašu :)

danas ostaci mesa i mlinaca od jučer, plus malo pohane piletine. Zelena salata.

18 sij 2016, 15:45

Jučer sam skuhala minestrone, pileća prsa u umaku od tune i inćuna i milanski rižoto.
Danas su na rasporedu ostaci, a za sutra njoki u gorgonzoli.

18 sij 2016, 18:56

mi danas juhica i malo purećeg vrata i mrkvice što je ostalo. poslije smo brzinski zamijesile seka i ja i skuhale njoke od bundeve - s maslacem i parmezanom :liza

sutra ću skuhat tijesto i odmrznut bolonjez. zelene salate još imamo.

18 sij 2016, 19:13

Pire, špinat, jaja

18 sij 2016, 19:50

Danas pecena kokos, poriluk s rizom i zelena salata. Jucer je bila juha, zapecena pasta sa sirom i vrhnjem i zelena salata.

19 sij 2016, 08:57

Danas sarma i kuhani krumpir.
Sutra puretina s tikvicama u vrhnju, riža, zelena salata
Preksutra- možete pogađati. Sarma :lol Kuhala se jučer do pol 22. :drink

19 sij 2016, 09:38

danas bolonjez, zelena salata.

19 sij 2016, 12:07

sinoc sam skuhala varivo s porilukom, ne tvoje Mirci :lol nego s curryem i knedlicama od mesa i fino mi je jako.
Jucer smo nesto jeli ali to sam napisala kaj (danas se vise ni ne sjecam), a sutra namjeravam MMu dati kuhacu u ruku.

19 sij 2016, 12:12

isprintala mužu solejkin recept za stroganof i napunila zalihe svega sto mu treba za taj projekt pa se nadam da ću to popodne i pojesti :nata

19 sij 2016, 12:55

Nana1971 je napisao/la:isprintala mužu solejkin recept za stroganof i napunila zalihe svega sto mu treba za taj projekt pa se nadam da ću to popodne i pojesti :nata

Možda dočekaš samo isprintani papir na tanjuru :hahaha :hahaha

19 sij 2016, 12:56

Šufnudle s prženim krušnim mrvicama, šećerom i vrhnjem

19 sij 2016, 13:02

budući da se MM zaželio mesne juhe, kupio meso i skuhao juhu :1 uz planirani rižot od poriluka ću još napraviti i mesnu salatu i miješanu salatu
ako budem od volje, možda napravim i štrudlu od jabuke :D

20 sij 2016, 13:00

zagorski ručak :drink , zapečeni štrukli i kiselo zelje na salatu :mrgreen
sutra varivo mahune i pečena piletina

20 sij 2016, 13:19

Jucer - gulas s krumpirom, posteno ljut, taman za zagrijati srce i dusu! :-)

Danas sarma i krumpir pire, a za veceru pikiram Soleine germ-knedle.

20 sij 2016, 14:04

mrava, nisi pogodila :p skuhao stroganoff, napravio zelenu salatu, zakuhao juhu koje je ostalo od dan ranije. i gemištić mi složio pride.
zna da sam dobra kad sam sita. a kad sam još i lagano pripita... još bolja :hahaha

20 sij 2016, 14:06

juha, šalša i špageti, salata od kupusa i radiča

20 sij 2016, 15:21

Nana1971 je napisao/la:mrava, nisi pogodila :p skuhao stroganoff, napravio zelenu salatu, zakuhao juhu koje je ostalo od dan ranije. i gemištić mi složio pride.
zna da sam dobra kad sam sita. a kad sam još i lagano pripita... još bolja :hahaha

Svaka mu čast! Ma ja sam se zezala malo :buket

Mi danas juhu, pire, pohane krmenadle, pečenu papriku

20 sij 2016, 15:23

bolonjez od ovčetine + šurlice (koje je napravila svekrva). ako stignem do vrta prij nego što dođe ekipa na ručak, bit će i zelena salata,

20 sij 2016, 15:34

juhica za seku, a mi grahorice s ječmom i suhim rebarcima. salata kiseli kupus, njam
sutra ćemo isto jer sam skuhala lončinu, a djeci ću frišku juhicu od junetine i još nešto, ako ne budu htjeli grahić ;)

20 sij 2016, 16:04

nana :zivili super. ja to jako volim, nadam se da je i vama bio fin.

danas crvena juha, pileći medaljončići (iz pećnice, sa parmezanom i sezamom) i krumpir salata s matvilcem.

21 sij 2016, 16:04

kod mene danas cušpjaz od mladog kelja sa domaćim sušenim kobasama.

21 sij 2016, 21:39

Grah sa slaninom

21 sij 2016, 22:01

popečci od kelja s prosom i ribice ako kakve uhvatim na ribarnici
štrudla od višanja s kokosom :liza

22 sij 2016, 08:50

Napravit cu prvi put tzv. prisiljsno zelje + pecene kobasice.

Malamaja, moze recept za te popecke od kelja i prosa?

22 sij 2016, 10:51

nasjeckam kelj, stavim ga u kipuću vodu, ali ne dugo, par minuta. prethodno skuham ovisno o količini kelja proso, pola šalice ili cijelu. proso je začas kuhano.
dodam u kelj proso, jaje, sol, malo parmezana, malo crvene paprike ili nekog drugog začina, curry, kurkuma (ovisno o ukusu), češnjak, vlasac, radim popečke ili kuglice,uvaljam ih u mrvice ili brašno i na masnoću. dok se ne zarumene sa svake strane. dobar tek :)

22 sij 2016, 15:34

zeljanica, sa špinatom, i jogurt
jučer me stislo pa su jeli nezdravo - juhu od gljiva iz vrećice, zapečeni grah iz konzerve i riblje štapiće :1

22 sij 2016, 15:43

juha od krumpira, švedske okruglice i pire krumpir, salata (matovilac, kristalka, radič)

mmajo, ti popečci mi se čine baš njami :) a bili bi super s nekim bijelim umakom, jel (ono baza jogurt ili kiselo vrhnje pa malo majoneze, krastavčića, češnjaka i dr začina)
Tema je zaključana