Sada je: 29 tra 2026, 11:36.

lastavica je napisao/la:Lena je napisao/la:ja sam palačinke radila u tefalovoj teflonki i preporodila se otkad radim u alugus-u. jest da je brate ujedno i teretana za okrenuti palačinku u zraku, ali su mljac. kad koristim toliko malo ulja na teflonu ispadnu mi ko fini brus papir.
čekaj, čekaj, taman trebam zamijeniti tavu za palačinke.
Jel gus isto što i alugus. Imam lonac i tavu od gusa pa bi i MM mogao imati teretanu u kuhinji
Ionako je stara njemu ispla na pod
ja već s alugusom imam muskulfiber. ja sam svoju kupila u intersparu i sad ponovo tražim jednu za poklon i nikako da ih dobiju. 

Solea je napisao/la:jamie![]()
ja prhko radim ručno. mikserom nisam nikada, multipraktik nemam al vidjela sam da ga mnogi koriste za prhko.

znalica 
Lena je napisao/la:upravo zato. manja je šansa da će ga mikser previše izraditi. prhko, osim što ne voli grijanje rukama, ne voli biti ni previše izrađeno. s multipraktikom je veća šansa da će biti previše.
a cak nisam ni obozavateljica J. Olivera
ja vise volim James Martin-a

Lena je napisao/la:njet. alugus je lakši. mislim da će gusanu teško dizati.ja već s alugusom imam muskulfiber. ja sam svoju kupila u intersparu i sad ponovo tražim jednu za poklon i nikako da ih dobiju.
i odustati od one WMF u IntersparuSolea je napisao/la::lol
pa nije ga do sada bilo kod nas
drukčiji je od našeg jogurta.
ja sam za npr. tzatziki do sada cijedila jogurt kroz gazicu da bi bio gušći, kremastiji, sličniji grčkom.

lastavica je napisao/la:Lena je napisao/la:njet. alugus je lakši. mislim da će gusanu teško dizati.ja već s alugusom imam muskulfiber. ja sam svoju kupila u intersparu i sad ponovo tražim jednu za poklon i nikako da ih dobiju.
u toj od alugusa pečeš palačinke i recimo meso ?
mohga bi jednom kupovinom dvije muhe ubitii odustati od one WMF u Intersparu

mada, ne vjerujem da bi te ispalo više od dozvoljenog iznosa za uvoz.
snowwhite je napisao/la:jučer sam vidla kod rudolfa poslužavnik (ili kako se to već zove) za muffinse i zaljubila se. jeste to gdje vidjele? znači kao klasični njegov je bio na 3 kata ali s rupama.

ima možda ikea kad već nema kod nas?
mrs. eastwood je napisao/la:kakav stalak? metalni?
ili ovako nesto http://www.omnisart.com/hr/article/dots ... olace/407/

Solea je napisao/la:a ja sam ih vidjela i u sve i svašta ali sada ih ne mogu naći na njihovoj stranici.
Solea je napisao/la:iskreno, mislim da su to toliko dekorativni kolači da im nikakav špešl stalak ne treba. mislim, da je ovo na fotkama fora i slatko, jest, ali ne bih dala te pare za to

meni muž nije dao da kupim, kaže, dosta više, ženo
nekih 14, 15 kn su.
Dabilly je napisao/la:tko traži kalupe za ginger čovječuljke, u metrou imaju u dvije varijante - mama i ćer i tata i sinmeni muž nije dao da kupim, kaže, dosta više, ženo
nekih 14, 15 kn su.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.