a on kaže da poma neće biti još neko vrijeme - onih pravih, ukusnih dozrelih na suncu
tako da pretpostavljam da su njeni ili iz uvoza ili iz plastenika, drugim riječima - ni šušta ni gušta

Sada je: 29 tra 2026, 11:36.

.

inace naisla sam i na podatak (stara kuharica "Vegetarijanska kuhinja") da je trebaju izbjegavati dojilje jer smanjuje izlucivanje mlijeka

eh, koliko muke, a fino si bez puno zezancije trebala napravit po ininom receptu i jos prste polizat. hoce li mi biti korisna, ili ce me napaliti

silki je napisao/la:sole, imam ja jedan super recepat s porilukom, gljivama i piletinom.
dorkasov specijalitet.
kad je to za večeru ne kasni doma
.

sjemenka je napisao/la:silki je napisao/la:sole, imam ja jedan super recepat s porilukom, gljivama i piletinom.
dorkasov specijalitet.
kad je to za večeru ne kasni doma

- danica ti je na kvatricu. negdje na sredini, recimo. tamo gdje je najveci red...

Imge je napisao/la:viva- danica ti je na kvatricu. negdje na sredini, recimo. tamo gdje je najveci red...

Solea je napisao/la::lol eh, koliko muke, a fino si bez puno zezancije trebala napravit po ininom receptu i jos prste polizat.hoce li mi biti korisna, ili ce me napaliti

. Mljac.

mamashnita od noje je napisao/la:nema. ali tamo imas severa

sjemenka je napisao/la:mamashnita od noje je napisao/la:nema. ali tamo imas severa
Čula sam da je tamo, idem 1x tjedno na plac i imam svoju bakicu za sir, vrhnje, špinat i jaja, ali bakica nikad čula za Severa.![]()
Budem još potražila.
hvala!!! Baš ću u subotu do kvatrića,pa ću ju potražiti.
, onaj dio u kojem kazes da bi se od iste mogla napaliti - preskocila sam. nemoj majketi jos da o tom moram razmisljat nakon sto se satarem od umora jer sam kuhala...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.