Tamo sam prvi put jela kokota (kao kokos, ne riba Kokot) i odlicne istarske specijalitete; fuže s tartufima, patliđane i prsut u maslinjaku, MM odvalio na divljac s pljukancima...
Sada je: 18 tra 2026, 16:08.

Novamama je napisao/la: ah.. jel se primjeti da mi je ovo omiljena tema
(izgleda da si cesto u mom kvartu, u kojem ja rijetko i kavu popijem)

teško je u istru ići.
košta od 45 - 50 kn.

za kavicu uvijek. još zovi i priju

), i jako se razočarala. bila je fina klopa, ali skupo do boli, porcije minijatura. ono ne znam sa čim bih usporedila, ali npr. salata matovilac je koštala 30 kn! nisam ju uzela, i rekla sam konobaru. tako da sam ih prekrižila sa liste.
Post 21,6

mamashnita od noje je napisao/la:danas sam u nekim od novina procitala da je restorancic mondo, u motovunu, novinar new york times-a uvrstio medju najbolje male restorane na svijetu.

cure iz pule je li još uvijek dobro u onom milanu ili kako se zvao?
i općenito neki omiljeni restoran...malkice sam kompliciranacorazon je napisao/la:cure iz pule je li još uvijek dobro u onom milanu ili kako se zvao?
bila ovo ljetoništa specijalno...sve to lijepo izgleda al nevolim kad u restoranu nema žive duše... i izložena riba im je bila nefriška
corazon je napisao/la:a valsabion...tamo nisam nikad bila, al bio mm jednom i nikad više... dali im sirove ježeve i naplatili ko sv. petra kajganu
Zato vaga pati.)

Post 21,6A babalu me sjetila Viškova i Mareine. Tam smo se isto prenatrpali.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.