15 lip 2017, 01:23
Jucer: povrtna juhica s griz noklicama, mjesano povrce, pecena paprika, piletina
Danas: povrtna juhica zgusnuta palentom, varivo od mahuna s ovsenim pahuljicama
15 lip 2017, 09:44
Domaća slavonska pizza i vanil krancle s pekmezom od brusnice
15 lip 2017, 20:29
Danas: pileca juha s knedlicama, mahune+kobase, kolac s visnjama
Sutra: juha, pastrva s krumpirom
16 lip 2017, 09:30
jucer smo imali buritose s piletinom. Bas nam je pasalo uz vruci dan i svi smo bili leteci, nismo ni rucali skupa.
Danas siroki rezanci s mladim tikvicama, limunom i parmezanom. Medjutim avaj, nema vise paradajza za salatu uz to
16 lip 2017, 12:11
jučer je MM pekao pizze, rekao je da do jeseni više neće

danas ćevapi u lepinji nama, a posebnoj lešo fažoleti i tvrdo kuhana jaja - možda u lepinji
16 lip 2017, 12:29
Goveđa juha s rezancima, mladi krumpiri na tavi, pržene lokarde
16 lip 2017, 12:42
Danas divlje orade, blitva, kuhani krumpir, mišmaš miješana salata i za desert pita od ananasa i kokosa.
16 lip 2017, 12:44
Ina66 je napisao/la:jučer je MM pekao pizze, rekao je da do jeseni više neće

danas ćevapi u lepinji nama, a posebnoj lešo fažoleti i tvrdo kuhana jaja - možda u lepinji

sa kapulom ili ajvarom
16 lip 2017, 15:21
mrava je napisao/la:Goveđa juha s rezancima, mladi krumpiri na tavi, pržene lokarde
mljac
16 lip 2017, 15:42
Ina66 je napisao/la:jučer je MM pekao pizze, rekao je da do jeseni više neće

Tvrdo kuhana jaja sam ja pojela, ona je jela cevape I piletinu

Najvaznije je da nema vise duplog kuhanja
16 lip 2017, 16:14
Pa šta se odjednom dogodilo

Mi jučer opet pizze, a danas rižoto od kozica i tikvica, desert panna cotta sa sirovim preljevom od malina i chia sjemenki.
16 lip 2017, 16:36
Nemam pojma, Mirci. Rekla je samo da ce jesti meso, a na nase cuudjenje je odgovorila da su nasi ruckovi bili bolji
16 lip 2017, 19:27
Ina66 je napisao/la:Nemam pojma, Mirci. Rekla je samo da ce jesti meso, a na nase cuudjenje je odgovorila da su nasi ruckovi bili bolji

moja bi te pravobraniteljici prijavila

ke diskriminacija
ajvar na kruhu i kozji sir

juniorka na bakinoj kuhinji

sutra ću se uvaliti susjedima na gruntu

ja njima konzultantsko vrtlarske usluge, oni meni ručak
17 lip 2017, 07:07
Roštilj, miješana salata, čokoladni muffini, štrudla s višnjama
17 lip 2017, 08:59
Ina, je li danas pada kakav ražanj? S obzirom da svi jedete isto? Nećeš valjda manistru na pome ili tikvice lešo?
17 lip 2017, 10:00
Odojka ce danas garant

Znala sam ja da svi veg padaju na cevapima i przenoj panceti
17 lip 2017, 11:01
neće odojka na ražnju već tortilje, s mesom

a ja ću srdele i lešo fažolete, partibrejkerica
17 lip 2017, 11:03
Adorabla, nekidan ja priji kupila poriluk za quiche s porilukom i pancetom i još joj tužno komentiram da je bez pancete sigurno bezveze, a sada mogu i to praviti
17 lip 2017, 11:36
Prekjučer - tortilla de patatas uz dodane šampinjone, paprike i tikvice i uz to paradajz s bosiljkom na salatu.
Jučer je bio kelj varivo, a dečki uz to hrenovke.
Danas radimo meksičke tortilje sa svinjetinom i povrćem.
18 lip 2017, 14:53
Goveđa juha s rezancima, janjetina i mladi krumpiri, miješana salata, ledeni vjetar
19 lip 2017, 01:02
Ina super da ti je sad laske!
Kod nas slijedeca dva dana sarma.
19 lip 2017, 06:24
Jučer sam kuhala za par dana:
za nedjelju - pileću juhu, umak od šampinjona i bukovača, rižu i trebala je biti pečena piletina, ali je ostalo previše piletine na kostima iz juhe pa je to prolongirano. Od ostataka kuhane piletine napravila sam paštetu.
dinstane svinjske šnicle s mahunama za ponedjeljak
varivo od mahuna s junetinom za utorak.
Dinstane mahune su bile predviđene za goste, a onda su gosti otkazali tak da ćemo jesti mahune cijeli tjedan
19 lip 2017, 09:20
MalaSirena je napisao/la:Dinstane mahune su bile predviđene za goste, a onda su gosti otkazali tak da ćemo jesti mahune cijeli tjedan

Očito su mahune u điru, skuhala lončinu čušpajza za tri dana.
Jučer "levantinski ručak", falafele, baba ganuš, slanutak u pikantnom umaku, tabule, za desert kadaif s limunom i pistacijama.
19 lip 2017, 09:51
ja sam jutros najprije kupila fažolete, žute i bijele, pa pošla do mesara uzeti teleću jetricu. budući da se ista prodala, a bilo je janjeće, onda ćemo danas imati "dolce garbo"
19 lip 2017, 10:58
kak se meni sad jedu mahune...
moram ih napraviti ovih dana
a bome i jetrica na žaru
Ina kako su te tvoje dolce garbo - nikad čula
19 lip 2017, 11:21
Mi ćemo danas varivo sa slatkim kupusom i mladim krumpirom, hrenovke
19 lip 2017, 11:42
dunja je napisao/la:kak se meni sad jedu mahune...
moram ih napraviti ovih dana
a bome i jetrica na žaru
Ina kako su te tvoje dolce garbo - nikad čula
to ti je ovo
http://www.recepti.hr/recepti/vasi-recepti/dolce-garbo
19 lip 2017, 12:11
i kod nas mahune
Ina nisam nikada jela janjeću jetricu. To mora biti jako njezno. Nevjerojatno mi je da imas mesara koji ti proda jetrice janjeće. Mislim svi pla jetrice uvale uz bubrege i rebra taman da ne znaš šta bi s tim.
19 lip 2017, 12:13
je, to je ovdje kod nas normalno - cijeli set u komadu (jetrica, srce, pluća...)
ima čak i za psa nešto
19 lip 2017, 12:16
misliš normalno kod vas, a 30 km dalje nenormalno

Aj mozda taj fini obicaj vaseg mesara dodje i do nas iako sumnjam jer sam izgubila najboljeg mesara na svijetu. Otisao u mirovinu. A meso kod njega za vegetarijance pravo - ako ne voliš kad probaš postat ćeš ovisan
Al čak ni kod njega nije bilo posebno
A ni za psa

Nije dao kosti za psa nego samo u juhu

Joooj kad sam ga jednom trazila poludio je