Nasla sam na netu i pustila Google da mi prevede
Sastojci za 1 osobu:
40 g kvinoje
Sol
1 jaje
1 žličica mljevenog lanenog sjemena
Vanilija
1 žlica šećera (kod nas smedji)
50 ml bademovog mlijeka
20 g sjeckanih badema
20 g grožđica
1 žličica kokosovog ulja
Preljev:
50 g marmelade od bobica
1 žličica naribanog kokosa
Isperite kvinoju i kuhajte u 2,5 puta većoj količini i 1 prstohvatom soli 12-15 minuta dok se sva voda ne upije.
◦ U međuvremenu jaje pomiješajte s lanenim sjemenkama, 1 prstohvatom soli, malo vanilije i šećerom. U masu od jaja dodajte kvinoju i bademovo mlijeko i zamutite u tijesto. Nasjeckajte bademe i umiješajte u tijesto s grožđicama.
◦ U tavi zagrijte malo kokosovog ulja i ispecite palačinku od Kaiserschmarren tijesta. Na kraju, špatulom narežite na komade veličine zalogaja, stavite u zdjelu i poslužite s naribanim kokosom i marmeladom.
Evo je:
https://imgur.com/No3ftCI