Meni se čini da na pp potrošim nešto više vremena nego na jp:
1. Treba mi više vremena da montiram pelenu (ako nije AIO).
2. Treba mi dodatno vrijeme za ubacivanje pelena u perilicu jer svaki put kontroliram da su svi čički dobro zatvoreni.
3. Nešto vremena oduzme mi prostiranje i sakupljanje pelena (10 minuta prostiranje- nešto manje sakupljanje). Pelene perem svaki drugi ili treći dan.
4.Osim toga, nešto vremena ode mi na slaganje pelena jer treba spariti pelenu s odgovarajućim uloškom, napuniti pocketice itd. - ali u tome baš uživam. Taj dio posla obavljam čim sakupim pelene sa štrika, prije nego ih spremim da budu odmah spremne za upotrebu.
5. I evo, ode mi i nešto vremena na biranje/kupnju novih pelena. Sjednem za računalo, pustim mozak na pašu i pasem oči.

Pritom se trudim biti poštena prema kasici prasici, ali ne ide mi baš kad vidim kakvih sve divota ima na ovome svijetu. :svrbemeprstici
6. Najviše mi vremena oduzima ispiranje kakice (jer iako koristimo linere, uvijek nešto procuri sa strane, a kakamo uglavnom tri ili više puta dnevno već mjesecima jer nam stalno rastu zubi).
Kad se sve zbroji, mislim da na pp u prosjeku potrošim 15-30 minuta dnevno (ovisi koliko blejim po netu napasajući okice). Ali neizmjerno uživam u njima (osim u ispiranju kakice i smradu pelene ujutro) pa mi ništa od ovoga nije teško.