platnena parlaonica osmišljena je kao topic za pitanja i razmjenu iskustva u platnenom pelenaštvu, a mi stare pletnenopelenašice rado ćemo vam pomoći

a sad

Sada je: 10 svi 2026, 07:41.
Moderator/ica: nevenera

) . A da ne velim kako mu je krasna guzica
.
tanjabb je napisao/la:Znas kaj, zaljubila sam se totalka i neizmjerno uzivam u svemu skupa (tebi je to dobro poznato, jel' da) . A da ne velim kako mu je krasna guzica
.

, to pretpostavljam da dobro upija, čak sam i s jednom rabljenom pocketicom dobila onu mikrofibra dm krpicu (???), ali smije li to na kožu?

)
pelena je od naide i super je izdržala- naidina pelena i gwenin vuneni cover., m prošlo je samo na jednom mjestu, minimalno moram naglasiti, i to onom zbog kojeg sam otvorila novi topik.

. Pogotovo nakon što još odstoje par dana prije pranja.

tanjabb je napisao/la:Kad nasapunam s galseife, ostavim malo pa isperem, tada fleka nema.

moram se malo šaliti na naš račun, al nedamo se 

Sanika je napisao/la:a onda je moja mašina neka ultra mega makina jer ja i dalje nemam fleke, a ne sapunam![]()
![]()
al zato mi imamo osip, a vi nematemoram se malo šaliti na naš račun, al nedamo se

nevenera je napisao/la:ja isto perem s dm sapunom i stavim na sunce. uvijek me fascinira kak samo nestanu fleke

Krumpirić je napisao/la:pa moje su flekave. Na sunčan dan ih stavim na sunce da izblijede, inače su flekave. To je samo boja i ne uzbuđujem se

tanjabb je napisao/la:Nama sve pelene ostavljaju tragove oko nogica.
tanjabb je napisao/la:Nama sve pelene ostavljaju tragove oko nogica.

za vunene gaće

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.