pul coveri... hm, dobro zboris.... nisu sve pelene, al s dojecim mozgom tesko je popamtiti. Iako cini mi se da prefold najbolje drzi...Sada je: 24 lip 2026, 09:39.
Moderator/ica: nevenera
pul coveri... hm, dobro zboris.... nisu sve pelene, al s dojecim mozgom tesko je popamtiti. Iako cini mi se da prefold najbolje drzi...

ali ono što mi je super i što ne vjerujem je da me nisu carinili, a bila je oko 300 kn vrijednost. ajde nek se jednom i meni posrećilo 
, ajd reci sto si narucila 
Kolberg je napisao/la:tastatura ja moram nesto narucit izvana pa ti mogu uzet i BG, samo reci koju. A i uskoro idem u Brežice pa ti mogu isto kupit.
Ali možda koji drugi put 

Kolberg je napisao/la:latica bravo za carinu, ajd reci sto si narucila
jesi li dobila i moj zaostatak?
njih dvije i poštarina 320 kn, i eto valjda prvi pute bez carine
a za pelene stvarno ne znam...
, ove godine bi trebali biti i novi printevi, bas me zanima kakvi

ali mi smo noću dugo imali jednokratnu jer je mene bilo frka da tako dugo bude u mokroj, a nikad nije kakao noću tako da smo brzo prestali po noći uopće ga presvlačit, nego bi samo jeo i spavao dalje ...ja sam s tinom počea nakon 3 tjedna otprilike jer mu je sve bilo veliko a bili smo stalno negdje s njim.srečica18 je napisao/la:S koliko je dana najbolje počet koristit pp,odmah po izlasku iz bolnice ili kad otpadne pupćić?

moralo bi ih biti, samo pogledaj na netusrečica18 je napisao/la:E i jeli osim u Zd ima kakva radionica za Pp u Splitu i okolici jeli mozda znate?
. Vec sam ovih dana tu ubola, bas crvenu
, pa David ima novu roza pelenu
. A polovne od rode sam uzela samo plave, roze nisam htjela... Ma nema veze..
) male tots botsice, ajme sto su krasne,mekane
na koliko se peru tots botsovi pulovi?

Kolberg je napisao/la:srečica misliš na tetru za povijanje bebe?

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.