07 lis 2009, 10:36
Draga silki, kad smo ti mi utabavali put... aaa, tesko je bilo
07 lis 2009, 10:39
fala, fala
07 lis 2009, 14:50
silki-super mi je kad čujem da vam je sve prošlo ok!!!!
27 ožu 2010, 12:29
evo da s ejavimo nakon skoro puna 3mj u jaslicma
tete su se super uklopile u pp-nije im problem
-osim jedne tete koja nekuži kak taj vuneni cover ne propusti

i uvijek kad ju presvlači presvuče i njega ono kao zabunom ili ga zaboravi staviti
ona me molila dali joj mogu donijeti još koji cover da ima za zamjeniti pa mi ona da ne kažem zaj...svaki dan po 1 cover jer ga zamota u pp ili ga smulja s kakačem

ali više nemam snage ni volje za objašnjavat se s njom
druge dvije tete su
-onaj dječak s početka priče se ispisao iz jaslica tako da je sad k jedina u pp
27 ožu 2010, 17:07
super, super
ja sam za vrtić nabavila dovoljno AIO (tzv. pelene za tate

) tako da ne trebaju razmišljati o coverima

super su nam obje tete. čak i kakicu istresu u wc prije nego spreme prljavu pelenu u wet bag.
16 tra 2010, 16:23
silki je napisao/la:ja sam za vrtić nabavila dovoljno AIO (tzv. pelene za tate

e ovo moram zapamtiti - pelena za tate
ja sam tina upisala u vrtić. rekla sam za pp. nisu se bunili ali sam mislil uzet AIO isto da ne bude problema.
bacila sam oko na jedne ali do sad su mi neke AIO popuštale a ne da mi se da bude zapišan po vrtiću.
ovo ljeto bih uzela, isprobala i onda s njima u vrtić.
16 tra 2010, 16:35
koje bi aio uzela?
nama su se close parent i bumgenius pokazale odličnima.
17 tra 2010, 22:01
bumgenius. ali nemam pojma kako do njih. molim lijepo savjet.
17 tra 2010, 22:57
slovenija baby centar ili ćemo se dogovoriti kad ja budem slijedeći put nešto naručivala pa ćeš se prikpat
18 tra 2010, 22:21
eee, može jedna prikrpuša.

puno hvala
14 svi 2010, 12:53
Cure, mi smo se tek prijavili za jaslice. Za 2 tjedna idemo na neki razgovor gdje će oni ne znam što - promatrati dijete?
Jel pametnije da odmah kažem da smo na pp ili da mudro šutimo dok ne vidimo hoćemo li uopće upasti u jaslice?
I jel da budemo iskreni, ili da kažemo da je alergičan na jednokratne?
Ne znam jel u našem kvartu ima još djece na platnenima.
14 svi 2010, 21:53
mi smo rekli tek kad smo uplali i bili na inicijalnom razgovoru,a i na njemu je psihologica napravila takvu ružnu facu da sam rekla kako je alergična
-što možda i nije bilo daleko od istine jer smo u jednokratnima bili strahovito osipani
14 svi 2010, 21:59
mi smo rekli na razgovoru s psihologinjom da koristimo pp. čak sam i uzela par komada da žena vidi o čemu se radi. rekla je da nema problema da u vrtiću ima već puno platnenih guza.
tete su same zaključile da je alergičan na gel iz jednokratnih, vjerojatno jerr su već imale takave slučajeve.
02 lip 2010, 16:46
Evo ja zaboravila napisati ishod razgovora - rekla sam da koristimo pp i pitala jel imaju već koje dijete u pp. Odgovor: nemamo već nekoliko godina. REkla sam da to nisu tetre kao nekada i pokazala ženskoj o čemu se radi i pitala jel će biti problema. Rekla sam i da smo imali problema sa jednokratnima

što je istina samo nisam rekla kakvih
Ugl, rekla je da je vidjela to na nekom letku i da je ok, samo da nosimo neku vrećicu za pelene i da se svaki dan odnesu doma, što se i podrazumijeva.
E sad samo treba još i dobiti mjesto u jaslicama
02 lip 2010, 17:47
petrovamama je napisao/la:E sad samo treba još i dobiti mjesto u jaslicama

držim fige
31 kol 2010, 20:01
bila sam danas u jaslicama. pitala sam tetu za platnene, rekla da su imali dijete u njima i da "sve zna" i da ne trebam ni pokazati. samo me pitala gdje će s njima. ja sam rekla da imam wetbag. i to je to
01 ruj 2010, 09:14
super.. ma tete su već par godina naviknute na platnene. znam da je problem bio jedino u odlaganju pokakanih ali sad su wetbag- ovi rješili problem.

e samo me zanima.. oćeš im ostaviti linere u pelenama? sumnjam da će strugati kakicu sa pelena...
01 ruj 2010, 14:03
odlučila sam da neću. nek ubace sve unutra pa ću ja to doma sama.
03 ruj 2010, 21:28
ja sam svojim tetama rekla da ništa ne moraju dirati,sve samo ubace u vrečicu-dovoljno je da mi ju redovno presvlače i to je to
ispočetka smo probali s linerima ali sam brzo odustala kad dođemo iz jaslica namočim pokakane pelenice u lavoru da se malo odmoče i onda ih protrljam ili izribam četkicom koju imam za tu svrhu i ne ostaju flekice
07 lis 2010, 10:14
Da i ja kažem današnje iskustvo.
Bila sam kod zdravstvene voditeljice i između ostalog sam napomenula pp. Na to mi je ona odgovorila da misli kak je to super i da žali za vremenima kada su sva djeca bila u pp jer se sve lijepo kod njih pralao (to nisam znala

) i kad se guza zacrvenila, znali su da je od hrane.
I još je dodala ako će mi slučajno tete raditi probleme zbog toga ,što ona osobno misli da neće, neka se s njima ne raspravljam nego idem direkt k njoj i da će ona sve riješiti.
Baš mi je sad nekak lakše.
Momentalno i ja radim na nabavci kvalitetnih aio da im maximalno olakšam.
silki je napisao/la:slovenija baby centar
Gdje se on točno nalazi
07 lis 2010, 10:47
najbliži je u brežicama ali već neko vrijeme nisam vidjela bumgenius u njihovoj ponudi. provjeri.
29 ožu 2011, 23:53
mogu li se gdje po dječijim trgovinama kupit zaštitne da su kvalitetne i da ne puštaju? pošto nikad ništa nisam kupovala preko interneta izvana i nisam stručnjak u tome. slučajno sam naletila na ove
http://www.roda.hr/v2/index.php?page=sh ... t&Itemid=6 da li znate kakve su i koje su bolje na drukere ili čičak? jer koristila bih ih za novorođenče.
30 ožu 2011, 16:02
nisam koristila rodine zaštitne al' ako ćeš uzimat uzmi na čičak.
lakše se podešavaju nego zaštitne s drukerima.
30 ožu 2011, 16:12
meni su mrvicu bolje one od flafija. isto bolje na čičak.
15 ruj 2013, 14:47
Dizem temu jer mi je aktualna

.
Nosim platene u jaslice i nema problema, jedna od teta je sa svojim djetetom koristila pp (ali je brzo presla na bezpelenastvo

). Nosim im AIO, ali je u oetak nakon spavanja bio sav mokar, pa sam razmisljala i o fitted peleni. Ne znam kamo ce one staviti zraciti zastitne (sada mi ih stave u wetbag skupa sa pelenom, nisam jos spominjala da bi bilo bolje da ne). Mala im je soba, sve se desava u istoj sobi, i spavanje i hranjenje i presvlacenje i igranje. Cak i taj wetbag mi je nekako nehigijenski (imam rodin, i brzo se usmrdi).
Kako su kod vas tete to prakticirale?
15 ruj 2013, 15:05
stavljale su u kesu pa u wetbag. sve je sstajalo u wcu
15 ruj 2013, 16:50
Znaci odvojeno od pelene a zajedno s pelenom u vrecu. Kod nas sve stoji u sobi. To mi se ne svidja.
Jednokratne pelene bacaju u onaj kos bas za pelene, to je ok.