Sada je: 05 lip 2026, 23:08.
Moderator/ica: nevenera

, sve pelene su mi ok. Dok je bio manji, to se mijenjalo obzirom na promjene u visini/tezini, koliko i kada je obavljao nuzdu. Sad se to sve nekako ustalilo, i sve pelene su super. I sada su mi drazi drukeri od cicka, pogotovo kad je tako toplo pa ne stavljam cover (cicak se na mnogim pelenama istrosio pa bez covera nije cvrsto). Pocketice stvaljm ispred fitted pelena zbog cicsenja.
one su mi isto super AIO
Liv Tyler je napisao/la:Jedini zaključak mi je da bih trebala uzet par modela po par komada, isprobati ih i onda dalje nastaviti kupnju.
Liv Tyler je napisao/la:I bitna su mi stavke održavanje, brzina sušenja i moć upijanja.
ako su OS ne bi trebale biti male, ima i užih modela, tipa natura, bb like kod babysaurusa....Liv Tyler je napisao/la:Moja M je sitnije dijete pa me brine da joj ne budu prevelike možda.
Dulcineja je napisao/la:Ako sve kupiš odjednom, moglo bi ti biti žao jer nisi kupila neke koje su ti se poslije svidjele. A sve što kupiš poslije toga ( a kupit ćeš) je u biti višak. Guštaj polako, zaljubi se u neku pelenu pa ju onda kupi. A i razne akcije su jako primamljive.

Liv Tyler je napisao/la:Moja M je sitnije dijete pa me brine da joj ne budu prevelike možda. I bitna su mi stavke održavanje, brzina sušenja i moć upijanja.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.