12 kol 2012, 11:00
Gilakova

, čudno mi je ako je stiglo na krivu adresu kao prvo takve pošiljke se ne mogu ostaviti bez tvog potpisa i ne može ih nitko na pošti osim tebe dignut ako si recimo dobila onu žutu cedulju(obavijest o pošiljki),koliko ja znam,a drugo, ti ljudi koji su paket greškom primili zar ne bi trebali paket u poštu vratiti da se provjeri greška ili ako je krivo napisan tvoj kućni broj, da se može paket vratiti u rodu pa ponovo slati na ispravnu adresu...provjeri da li je možda paket vraćen..nisu valjda ti ljudi takvi da bi nešto sebi uzeli a da nije njihovo,velim možda su ga vratili u poštu...provjeri..želim ti da riješiš svoj problem pozitivno
12 kol 2012, 13:43
gilakova, netko se morao otpisati da preuzme pošiljku. Trazi u pošti ovaj papir da se vidi tko se potpisao.
12 kol 2012, 23:08
ma nije bilo žute cedulje a na pošti kažu preuzeto! daklem poštar je pošiljku nekome DAO! e jutros se i potvrdilo kome...jednoj fiju briju baki iz prizemlja koja je taj i još jedan paket iz grčke, od prijateljice, držala tjedan dana kod sebe...kako ? zašto? nemam pojma, ništa mi jasno nije, al ću poštara idući puta pitati za zdravlje, Uglavnom muž jutros unosi 2 paketa i kaže- evo ih bili su kod te i te...E PA SVAŠTA! Mi se s njom čak jedva i pozdravljamo, čitava zgrada je izbjegava jer je malo fiju...tko zna što je ona poštaru rekla, a onda opet mislim pa trebao bi me znati, a očito me čovjek ne zna, pa joj je dao misleći da je ona ja, što li. I sad ga trebam vrebat da mu pokažem koja sam ja...svašta
Tko zna što je meni još došlo pa nisam nikad dobila, a da nije bilo preporučeno ili bilo izvana a ja nisma znala...ustvari što god mi je poslano iz makedonije nikad mi nije stiglo...a ja optužila makedonce da kradu pošiljke, možda je sve završilo kod ove bake

eeeeee svašta mi sad pada na pamet...
12 kol 2012, 23:25
Znam da tebi nije smijesno, ali meni je

. Bakica si je nasla zanimaciju, vreba postara i preuzima pakete:lol.
13 kol 2012, 09:58
ajde super glavno da su pelene konačno u tvojim rukama.
14 kol 2012, 06:52
ma šta se meni sve dogodi i meni je već postalo smiješno al eto...oprale se i stavila sam ih na štrik da se suše. gledam one stare modele i ove veće pa one stare su duplo manje od ovih...nekako mi ove ogromne baš...a najčudnije mi kad dojim ležećki, okrenem Niku na bok prema meni a njoj noge u zraku a glava na krevetu...svaki put se pitam jel to baš normalno obzirom da joj je guza ko bumbar...
14 kol 2012, 07:32
kod nas više nema guze u zrak, bar ne toliko
popustio mi cover. tj ovlažen je bio. stavila sam ga laonlizirat opet.
unutra rodina nježna pusa, thirsties dodatni uložak.
stavila sam i
liner prvi put. i mogu reć da je super pokupio sve. prošlo je samo tekuće, što bi ionako ostalo na peleni. ukratko, mogu ih sad koristit.
14 kol 2012, 08:39
Gilakova, i mene su takve misli morile povremeno. Ali ocito mu nista ne smeta, niti mu je smetalo. Sada ima skoro 10mjeseci i vise nema takvih cudnih polozaja zbog pelene, ma nema ih vec dugo. Isto bi to bilo da ju siroko povijas, a to se kod nas (u rijeckom rodilistu) jos preporuca, cak 2 tetre na pampersicu. Ne brini.
Vi koje imate iskustva i sa vecim bebama, da li ste ih uspjele presvlaciti dok stoje? Ja sam se prije bunila da imam nemirno dijete kod presvlacenja, a sada imam izvijanje jer ne zeli uopce leci... Pocketice aio jos nekako namjestim, ali ove druge bas i ne...
14 kol 2012, 08:45
sjedećki po babyhandling nekako, najlakše ako su AIO, ali ostale, pogotovo na drukere, jako teško
14 kol 2012, 13:41
Haj curke!
Glikova, drago mi je da si dobila peketić! Što je bilo u njemu
Mi isto imamo velikih problema s poštarom. Ceduljice okači na ulazna vrata jer mu se neda otključavati ulaz i onda te ceduljice odlete ili ih netko uzme (živimo u centru). Meni se vratila jedna pelena u englesku, a nekakva kartica za tv u kinu zbog glupog poštara.
Danas nam je došao TotsBots cover. Ajme kako je dobar! Puno mi je bolji od ME covera jer je čičak zaobljen i ne ubada s vršcima salce koje se prekobaci preko. Krojen je da se duže može nositi nego npr. ME. Br 2 je kao ME L i bez problema ga mogu odlično naštimati. Mali mi ima nekih 9 kg. Ima duža krilca s čičkom, a krilca mogu i na preklop. Ne pleše jako... Ma sve 5. Za preporuku. Vidjet ćemo izdržljivost kada se vratimo s mora. Na moru smo u Pempersicama. Nemamo perilicu. Srce me boli za onih 130 kn koje sam potrošila na pampersice, da ne govorim koliko me boli zbog kemije koja će se upiti u malu guzu. Sve si gruntam što sam mogla kupiti od pelenica za to. Grrr
14 kol 2012, 14:54
Nemojte reci mmu, ali kupila sam danas jos jednu bim genius pelenu. Akcija 30% i jos 8eur manje sto sam imala kupon. Pa skoro su mi ju pOklonili:lol.
Znaci tots bots cover je dobar, treba mi jos jedan jer me rikki nadrazuje davidovu kozu na nogama. Njega bi prodala i kupila neki novi.
14 kol 2012, 15:10
MB a jesi luda

.Ma necemo mu nista reci, samo ces morati nekako presresti poštara, da on ne skuzi...
14 kol 2012, 15:17
MB daj linkaj koju si BG točno kupila i za koliko, da usporedim s ovim što oni meni nude kao prodavaču.
14 kol 2012, 15:27
Kupila sam u baby centru, ceka pranje:). Puna cijena je 20eura a s popustom 14. Ja sam jos imala kupon na 8 eura. To sto nisam kupila samo pelenu nema veze. Ne znam uopce pricitati koja je tocno, ali os aio pamucna iznutra. 2 uloska su usivena.
14 kol 2012, 15:36
Hvala

, mislila sam da si poštom naručivala. To je tu negdje ta cijena...pitanje koja je to točno. Ali sudeći po cijeni nije od organskog nego ove druge.
edit: ja kad odem u Baby Centar onda uvijek se vratim sa hrpom stvari
14 kol 2012, 16:16
u paketu bile 3 rodine pelene-1 rodina pusa i 2 nježne pusetine...
u drugom paketu bila zvečka iz grčke ...baš je slatka...drvena žuta s rozim...
jučer sam opet dobila hrpu roze robice...pa ispalit ću...
14 kol 2012, 18:13
dominika je napisao/la:Hvala

, mislila sam da si poštom naručivala. To je tu negdje ta cijena...pitanje koja je to točno. Ali sudeći po cijeni nije od organskog nego ove druge.
edit: ja kad odem u Baby Centar onda uvijek se vratim sa hrpom stvari

Pogledala sam etiketu, organski pamuk je iznutra. Ali bile su jos neke bum genius za 21eur, na drukere, i meni se cini da je neko pomijesao pakiranja, da je stay dry pocketica sa 2 uloska od mokrofibre euro jeftinija, jer u mom paketu su bila 2 kartoncica, s opisom te 2 pelene.Ovu pocketicu isto imam, odlicna je. Na cicak su mi obje.
14 kol 2012, 18:37
Da čula sam inače od jedne osobe da je kupovala kod njih uvjerena da je od organskog pamuka, a na kraju nije to bilo, jer je bila isto neka zbrka. Eto vidis ti si odlicno prosla, pa makar za 1 euro
15 kol 2012, 13:13
Kod mene karijera platnenuša završila i prije nego je počela. Prodajem pelene

. Ma prekomplicirano mi se sve to činilo. Pelene tvrde, cover katastrofa pa bi morala uzimat novi, a već sam i previšu u to love uložila i živaca ma

. Eto...
15 kol 2012, 13:18
meni su PUL coveri ok, nisu skupi. što se tiče tvrdoće pelena - nemam puno tvrdih pelena, konoplja i povremeno flafi. sve ostale su za 5.
16 kol 2012, 22:52
Meni su platnene iako imamo kratki staž predobre i neusporedive sa jednokratnim pelenama, jednokratnim smo rekli zauvijek bay,bay i nikad više na malu guzu
17 kol 2012, 07:06
i_ja_sam_mama je napisao/la:Kod mene karijera platnenuša završila i prije nego je počela. Prodajem pelene

. Ma prekomplicirano mi se sve to činilo. Pelene tvrde, cover katastrofa pa bi morala uzimat novi, a već sam i previšu u to love uložila i živaca ma

. Eto...

A bas mi je zao. I ja spadam u jako zadovoljne motalice platnenih guza, i sama sebi se ponekad cudim kako to da mi nije tesko pranje susenje slaganje, jer sam po prirodi dosta lijena

.
17 kol 2012, 07:31
žao mi je što odustaješ ali to se često puta desi. imam i ja u neposrednoj blizini nekoliko mama koje su odustale.
pp imaju puno prednosti ali su jednokratne ipak nešto jednostavnije za uporabu utoliko što ne moraš skidat kakicu, trpat ih u mašinu, vješat, sušit i slagat. moraš voljet pp, zapravo pomalo biti i zaljubljen u sve te dezene i materijale, ta ti taj posao ne bude težak. meni je slaganje suhih pelena, spajanje s pravim isertom, čista droga. pipam ih, ravnam, kopčam i slažem.
i odabir pelena puno ovisi. ako odabereš krute i tvrde pelene, loše zaštitne koje cure, lako je odustat.
zato sam radije za varijantu da se kupi po malo al' više različitih brendova kako bi vidjeli koje pp najbolje odgovaraju bebi.
17 kol 2012, 07:48
silki je napisao/la:meni je slaganje suhih pelena, spajanje s pravim isertom, čista droga. pipam ih, ravnam, kopčam i slažem.
X kao meditacija
17 kol 2012, 08:39
I meni

. Sad sam ih na susilo vjesala, i kao i uvijek kad zavrsim, malo sam se divila striku:lol.
17 kol 2012, 10:17
ovisnice
18 kol 2012, 00:43
Ista stvar i sa mnom,isto jedva čekam da se operu da ih mogu staviti sušiti,pa onda jedva čekam da se osuše da možemo opet birati koje obući,mm kad me vidi koliko prebirem po pelenama veli da sam poludila

, stvarno su zarazne te platnene.
18 kol 2012, 07:36
stigla nova pelenica. eno namače se, javim čim je isprobam

http://www.eko-butik.com/platnene_pelene/u%20veličinama/storch
18 kol 2012, 09:50
ako odlucim prodati ME rikki, koliko mogu za njega traziti? malo je koristen, imam ga nekih 5-6 mjeseci, L velicina (9-15,5kg), u boji. platila sam ga 9,25 funti.
18 kol 2012, 10:54
na pelenko.com novi ME rikki cover košta 79,00 kn.