Tema je zaključana

Re: Jesenska platnena parlaonica (23. dio)

12 stu 2012, 19:02

da, to su te!

12 stu 2012, 21:23

Kad smo već kod Etsyja, je li tko naručivao od ove tete šivalice?
www.etsy.com/listing/107048127/upcycled ... gallery_12
Predivne su njene stvari i čine mi se kvalitetne. U napasti sam da naručim ovakav jedan vuneni cover. Čini mi se ok jer je one size, a i ženska radi po narudžbi, što je isto pohvalno.

12 stu 2012, 23:15

aaaaaaaaaa ovaj s brkovima je :le

imam ja imse vimse al' pul, ok je. čak ga češće koristim nego mother ease.
imam i CYA. slabo ih nešto stavljam :dunno bile su mi više u pogonu s boromirom.

novim curama želim dobrodošlicu na platneni pdf :zivili

12 stu 2012, 23:16

Kolberg je napisao/la:
Što sam dulje ovdje sve si razmišljam možda bi još jednog popišanka :mrgreen
:luv

12 stu 2012, 23:34

silki je napisao/la:aaaaaaaaaa ovaj s brkovima je :le

imam ja imse vimse al' pul, ok je. čak ga češće koristim nego mother ease.
imam i CYA. slabo ih nešto stavljam :dunno bile su mi više u pogonu s boromirom.

Hvala na dobrodošlici :mah

Kad će obećani post sa lanoliziranjem u mikrovalni?

12 stu 2012, 23:42

silki je napisao/la:aaaaaaaaaa ovaj s brkovima je :le

I ja ne znam koji mi je cover bolji. :le

Hvala na dobrodošlici. :)

13 stu 2012, 11:01

Evo lanoliziranje u mikrovalnoj:

Vunene se opere kao i inače. Pripremi se voda sa lanolinom (kao i obično) i u posudi se to stavi u mikrovalnu. Podgrije se 3x3minute i ostavi se u posudi dok se ne ohlade. Kad se ohlade onda se stavi na sušenje. I to je to.
Ukoliko MB ima mikrovalnu može ove Storkice koje sam njoj poslala tako lanolizirati, ja još nisam pokušavala.

13 stu 2012, 12:29

Mb ima mikrovalnu i rado se probati cim se vratimo u platnene, nadam se ovih dana. Samo me zanima na koju temperaturu ili kako ro s mikrovalnom ide.

13 stu 2012, 12:33

Mislim da bi bilo dobro staviti na neku srednju temperaturu, znači da se one jako zgriju ali da ne zakuhaju.

13 stu 2012, 12:57

ja nemam pojma ima li moja mikrovalna temperaturu :ajme

13 stu 2012, 13:11

Mislim da nije u pitanju temperatura nego jačina u vatima. Moja radi max na 800W pa pretpostavljam da bi ju tebalo stavit na nekih 400W :dunno

13 stu 2012, 13:25

Da da, wati su u pitanju, moja ima 90, 360, 600 i max (valjda 800), pa cu na 360probati.

13 stu 2012, 13:46

aaaaaa :ajme
muko moja. ginko infuziju, hitno hitno :hahaha

13 stu 2012, 17:20

Neve koju imas mikrovalnu digitalnu ili mehanicku.Iza nje ti pise snaga najlakse ces vidit ako stavis zdjelu samo sa vodom i ugrijes na jednu temperaturu na min po njoj ces vidjet jeli voda vrela ili topla.Kad nadjes idealnu kom u to samo dodaj ostalo.Ispravite me ako grijesim.

13 stu 2012, 17:23

srečica18 je napisao/la:Neve koju imas mikrovalnu digitalnu ili mehanicku.Iza nje ti pise snaga najlakse ces vidit ako stavis zdjelu samo sa vodom i ugrijes na jednu temperaturu na min po njoj ces vidjet jeli voda vrela ili topla.Kad nadjes idealnu kom u to samo dodaj ostalo.Ispravite me ako grijesim.

:5

13 stu 2012, 18:43

e, vidi, to nije loše
ja u mikrovalnoj radim kavu, podgrijem i tome slično. čaj kuham na 3 minute, pa mislim da je to previše

13 stu 2012, 20:55

Ja se nikada ne bi sjetila staviti gaćice u mikrovalnu :lol ali zvući mi stvarno jednostavno, hvala na postu :)

13 stu 2012, 22:56

:hahaha :hahaha :hahaha
tastatura je napisao/la:Ja se nikada ne bi sjetila staviti gaćice u mikrovalnu :lol ali zvući mi stvarno jednostavno, hvala na postu :)
vidiš ovako možemo svašta mikrovalizirati :hahaha :hahaha

13 stu 2012, 23:39

"Mikrovalizirati" :hahaha to mi je od sada omiljena rijeć :lol

13 stu 2012, 23:46

a jeste lude :lol
baš gledam sve svoje disane stare. nisu više onako divne i flafi kao kad su bile nove. je, služe svrsi al' nije to to.

13 stu 2012, 23:49

silki je napisao/la:a jeste lude :lol
baš gledam sve svoje disane stare. nisu više onako divne i flafi kao kad su bile nove. je, služe svrsi al' nije to to.

odmah na mikrovaliziranje ;) :lol

13 stu 2012, 23:55

ja se samo mislim što će mm reć kad stavim mikrovalizirati gaće. :lol

14 stu 2012, 00:02

moj više ama baš ništa ne komentira kad su pelene u pitanju :lol

14 stu 2012, 00:08

nama će past na pamet da ako prčkaš oko mikrovalne da može imat veze s platnenim ali moj će doć i pitat što radim, ja ću reć da mikrovaliziram gaće i on će reć: evogana, pukla je. 33 godine, istekao joj rok. dobro je i trajala. :hahaha

14 stu 2012, 19:23

nevenera je napisao/la:nama će past na pamet da ako prčkaš oko mikrovalne da može imat veze s platnenim ali moj će doć i pitat što radim, ja ću reć da mikrovaliziram gaće i on će reć: evogana, pukla je. 33 godine, istekao joj rok. dobro je i trajala. :hahaha

aahahaha :hahaha :hahaha Bome i moj više ne pruži otpor... :yess Uf, neki dan mi stigao paketić iz Amerike, iskreno ne znam šta mi je to trebalo, ali eto :oops: Moj dragi je samo zamahao glavom i otišao...

14 stu 2012, 21:48

MM kaze da mali moze kakati i pisati u pelene do skole...

A u stvari ja uopce nemam puno pelena. Sada su sve u ladici posto ih jos nisam vratila u upotrebu (btw, sutra idemo dati krv i urin opet na analizu jer stalno ima lagano povisenu temperaturu...). I imam 31 pelenu, od toga 3 koje nisu bas pouzdane, ali dobro dodju kao neka rezerva. Imam 10 AIO i 21 sto pocket sto fitted. To uopce nije puno, a opet sasvim je dovoljno... Posto to nije puno, mogu tu i tamo kupiti jos koju... Mada bi ja na ljeto probala skinuti mu pelenu...

15 stu 2012, 00:21

Imam nekako dojam da se u HR više koriste fitted pelene, dok su vani ludi za AIO, barem na youtube-u ;) ... Što kažu iskusne mame? Ja isto imam skoro isključivo fitted...

15 stu 2012, 00:27

jedini minus aio što nisu pouzdane kao fitted. često curnu ako dijete npr. zaspi i ne stigneš ga presvući nakon dva sata.
plus im je što se lakše i brže stavljaju i tate ih vole jako :lol

15 stu 2012, 10:37

X na silki:).

15 stu 2012, 10:42

X na sliki
ako mi zaspe u AIO i spava npr 3 h, dok je bio manji je bilo ok. sad kad je veći promoči sa strane, čak i sa dodatnim uloškom. jer se zapiša.
fitted su puno pouzdanije. njih 5h u komadu i bude sve ok.
mm više voli AIO i on koristi njih, koristimo ih po danu, ali dok je budan, npr popodne
Tema je zaključana