Tema je zaključana

Re: Proljetna platnena parlaonica (26.dio)

11 tra 2013, 16:36

Kolberg znam te dvije su mi presavrsene e to bi ja.
Mozes li mi na pp cijene ako znas plizzz

11 tra 2013, 16:37

slika

jučer sam uživo vidijela i ovu Miosolo :le

12 tra 2013, 17:33

bas je medena.. kad ce biti u prodaji u Eko??
Cure jel normalno da mi se malom guza namreska?od stajanja mokrog??

12 tra 2013, 20:37

Modesty - vec je dostupna :kima

Srecice ako nisi vidijela roda ima popust u webshopu pa onda tu možeš povoljno ubost AIO :mah

14 tra 2013, 22:47

Na kraju ipak otišli kod pedijatrice, dobila je i betrion i plymicol, što nisam nikad do sad sve ove godine, ili sam dobila jednu ili drugu.

Doduše nova dr. i možda ima drugi sistem. Preporučila je i da guza bude u platnenima, sad je već puno bolje. Skoro se do kraja smirilo, samo još malo crvenila zna biti nakon neke stolice, ako ne skužim odmah tu minutu. :/

15 tra 2013, 10:49

upikla sam sinoc par komada novih pp na rodinom web shopu :yess sarena kolekcija raste :yess

jako sam ponosna na svoju odluku da probamo i na mm koji iako mu se to na pocetku cinilo kao trudnicki hir, sada je totalno uz mene :yess

..eto. samo sam na ovo predivno proljetno jutro htjela podjeliti malo svojeg pocetnickog entuzijazma s vama :nata

16 tra 2013, 20:22

Drage platnenopelenašice ne znam znate li ali od danas je počela nekakva akcija na stranici babipur i traje tjedan dana. Nude paket od 5 bamboozle pelena velicina 2 za 30.70 funti i jedan cover za dodatnih 7 funti. Poštarina za Hrvatsku je nešto manje od 8 funti. Ja sam naručila taj paket i još jednu closeparent bambus pelenu. Nisam mogla odolit. :) Nadam se da mi neće zviznit carinu. :bigno

16 tra 2013, 23:09

Već kupljeno ;)
mislim da akcija traje od prošlog tjedna. samu sebe uvjeravam kak mi ne treba više pelena :lebdi

17 tra 2013, 10:14

A Ofčice, Ofčice. :mah
Ako budeš naišla na neku akciju kao ova ili slično, javi. :)
Nadam se da će nas carina zaobići. ;)

18 tra 2013, 14:31

Planirala i bila u gužvi i tak sam zaboravila. Ubuduće obavještavam ;)

Sad samo javljam da su pelene stigle i bila je to ljubav na prvi pogled :le Carinu nisam platila i još mi poštar dofurao doma :yess

18 tra 2013, 14:52

Ovcice moze li koja slikica plizzz

18 tra 2013, 15:39

Evo Srečice

slika slika

Narančastu bi i sama izabrala jer ju obožavam. Smeđa mi baš ne bi bila prvi izbor,al za tu cijenu nisam se puno razmišljala. 5 pelena s poštarinom platila sam 350kn :zivili

18 tra 2013, 16:08

Asti sta su dobre extra su morala bi i ja koju ubost uffff

18 tra 2013, 16:26

Ne znam do kad traje akcija, pa si sad razmišljam da li da naručim još koju Close Parent :ajme

18 tra 2013, 18:04

Auuuu dobrog li šopinga..držim palčeve da Vas ne drape za carinu :zivili

Ja tek danas poslala Silki test :ajme ...al sutra će njoj stići :dada

19 tra 2013, 00:09

odlična je ovo pelena, sve si razmišljam ubost. nek' se nađe :ajme

Kolberg je napisao/la:
Ja tek danas poslala Silki test :ajme ...al sutra će njoj stići :dada

čekam :kima

19 tra 2013, 11:18

Od tots botsa nećemo testirai bamboozle, jer je to pelene must have, pa nema potrebe, al bi mogli Easy fit bijelu Aio :)

19 tra 2013, 11:49

Rasprodani su svi bamboozle stretch paketi koji su bili u pola cijene :gaah Taman sam htjela naručiti jer je cijena bila ful cool, a Noa je s tom pelenom proveo prvu suhu noć ovaj tjedan (sve druge bambusice koje imamo je propiškio i s pul i s vunenim coverom :/ ) Baš sam pehist...

19 tra 2013, 11:51

crna ofca je napisao/la:Planirala i bila u gužvi i tak sam zaboravila. Ubuduće obavještavam ;)

Sad samo javljam da su pelene stigle i bila je to ljubav na prvi pogled :le Carinu nisam platila i još mi poštar dofurao doma :yess

Ajme Ofčice blago ti se! :) Ja jedva čekam da naše stignu! :joy Nadam se da će i mene carina zaobići iako moj je iznos uvećan za jednu close parenticu i cover, nekih 180 kuna više. Uf, bilo bi super kad bih prošla lišo. ;)

19 tra 2013, 12:00

MatiMokoš je napisao/la:Rasprodani su svi bamboozle stretch paketi koji su bili u pola cijene :gaah Taman sam htjela naručiti jer je cijena bila ful cool, a Noa je s tom pelenom proveo prvu suhu noć ovaj tjedan (sve druge bambusice koje imamo je propiškio i s pul i s vunenim coverom :/ ) Baš sam pehist...

A baš mi je žao. :( Nadam se da će biti još ovakvih akcija. Ittibitti je imao neki ludi giveaway na koji sam zakasnila. Ne bih ni ja saznala za ove bamubusice da nisam otvorila Face i vidjela obavijest.

19 tra 2013, 12:13

ja stvarno ali stvarno više ne kupujem
stvarno
ako se ne zaljubim u nešto
a neću
stvarno neću

idem sad to mantrat u kutu :hahaha

19 tra 2013, 12:20

Zenshu je napisao/la:
MatiMokoš je napisao/la:Rasprodani su svi bamboozle stretch paketi koji su bili u pola cijene :gaah Taman sam htjela naručiti jer je cijena bila ful cool, a Noa je s tom pelenom proveo prvu suhu noć ovaj tjedan (sve druge bambusice koje imamo je propiškio i s pul i s vunenim coverom :/ ) Baš sam pehist...

A baš mi je žao. :( Nadam se da će biti još ovakvih akcija. Ittibitti je imao neki ludi giveaway na koji sam zakasnila. Ne bih ni ja saznala za ove bamubusice da nisam otvorila Face i vidjela obavijest.

Sve se nadam da će biti uskoro neka akcija negdje... ili da ću možda nabasati na Njuškalu da netko prodaje koji komad (tako sam kupila i ovu koju sad imam). A ako ništa drugo, naručit ću po redovnoj cijeni, vidjela sam da će ih biti i kod nas u Eko butiku po 113 kn (čini mi se).

A baš sam se bila nabrusila na paket i osjećam se kao dijete kojem je netko maznuo lizalicu ispred nosa :nesvist

19 tra 2013, 14:22

Sad je u UK kao neki nappy week i jako puno proizvođača ima akcije.Naravno akcije su samo za krajnjeg kupca a ne u veleprodaji :roll ...barem ne izvan UK.

19 tra 2013, 15:08

Mi cemo malo pricekat s narucivanjem smrc smrc bit ce valjda opet prilike.

19 tra 2013, 18:35

Vidjela sam da ima dosta akcija, ali sam se zakvačila baš za bamboozle.

Kupila sam nedavno dvije pupeko bambusice i njima sam zadovoljna- mekane i pufaste, odlične za dan, ali mi nisu skroz dobre za noć. Rodine bambusice mi isto promaču preko noći, a debele su pa ako dodam još koji uložak djetetu glava visi unazad koliko je debela pelena :roll , Flafice mi se čine pretanke za noć (trebala bih još uložaka nafutrati u njih, a i bez dodatnih uložaka su mu velike), a bamboozle je dovoljno tanka da mogu dodati još uložak i da nam izdrži 12-13 sati koliko Noa spava (s 3-5 hranjenja u polusnu).

Prošlu noć sam mu stavila bamboozle i storchenkinder uložak od konoplje i preko toga pul cover i nije promočilo. Prethodnih noći sam isprobavala rodu i pupeko s vunenim coverom (storchenkinder- izgleda kao vunene hlačice) i roda je skroz 'propiškila'- ostala lokvetina ispod bebe, a pupeko je prošao bez lokve, ali je cover bio dosta mokar iznutra, a dovoljno vlažan izvana da namoči bodi i štramplice...

I jutros ja sva oduševljena gledam u pelenu koja nije promočila i donosim definitivnu odluku da nabavim još takvih pelena, a saznala sam za akciju preko foruma... odlučujem naručiti pelene, a kad ono - paf! - rasprodano :ajme

Što bih još mogla probati, a da nije već spomenuto na ovom forumu? (osim da ubacim noćno presvlačenje- kad ga drndam i presvlačim, dečko se razbudi pa ili imam malu noćnu muziku ili razgovor ugodni barem sat vremena :| ) Čitala sam što ste pisale u topicu noćna pelena, ali ne mogu mu još i tetru omatati jer malac ima oko 5 kg i kad je pelena jako debela, visi mu glavica unatraške...

19 tra 2013, 18:44

disana pul on pants ili aristocrats. stavim slikekasnije.
s njima nikad više neće biti curenja bez obzira koju fitted pelenu stavila ili koliko sati bio u njoj.
baš dobro da je akcija gotova, taman sam se povampirila a ne treba mi.
razmišljam o još kojoj aio, itako je sad kroz dan stalno u njima.

19 tra 2013, 18:50

MatiMokoš kad te čitam kao da vidim mog Filipa, zato mi smo bili u jednokranoj preko noći a i nju sam morala presvlačiti par mjeseci jer je on po noći enornmno pišao. Storchenkinder ti baš i nije dobar kao noćni cover uz toliko zapišavanja, to mora biti jako dobra pelena da bi izdržao i onda nakon noći mora ić na luftanje. Kod tako male bebe bila bi bolja Disana ili Pul.

Savjet za tako malu bebu i tolikog popišanka nemam..zbog gore navedenih razloga (18 dojenja u 24 sati, pa je gospon i pišao)

19 tra 2013, 19:54

moj piša enormne količine. doslovno mogu žmikat mother ease i prefold ujutro :ajme
al' nikad ne propusti.
osim ak' zeznem s lanoliziranjem :lol

19 tra 2013, 20:32

Silki- slike na sunce :mrgreen Zanima me što to trebam nabaviti da mogu spavati, a da ne berem brigu što će nam jutro nosi :)

19 tra 2013, 20:33

silki ti mu stavljap prefold po noći? Kod nas je bio i problem što mu je i smetalo jako mokro
Tema je zaključana