17 pro 2013, 14:08
čičak mi jako diže živac. čak razmišljam da prodam sve koje su na čičak i kupim s drukerima
jedino kad mi je čičak odgovarao je bilo na NB veličini.
17 pro 2013, 14:24
Kod mene ti je suprotno
Ja sam imala malo čičaka a sad bi sve na čičak ili vezanje kao storkenica
17 pro 2013, 22:13
Meni su sad draze na cicak jer mu sve cesce drukeri ostavljaju tragove na kozi.
18 pro 2013, 09:28
E kako se kroz upotrebu promijenji mišljenje. Tako sam i ja na početku htjela samo AIO i ni čuti za ni jedne druge, a sad bi samo fitted ili poketice.
18 pro 2013, 09:47
Ja se nikako ne mogu odlučiti čičak/drukeri- čičak mi se na većini pelena brže ofuca, a pelenu s drukerima mi je teže montirati (jer je bebač na turbo pogon

).
18 pro 2013, 23:23
i meni je cicak neko vrijeme bio drag. al onda se poceo fucati, stvrdnjavati....a starijeg mi ne cak do krvi izgrebao po trbuscicu, a i kasnije koliko god pazljivo stavljala, znala se naci pokoja ogrebotina.
tako da su mi favorit drukeri i to u jednom redu. posto imam bucmaste bebe cesto je nemoguce dobro uskladiti gornji i doljnji. a pocesto je uopce nemoguce pokopcati drukere na mrdavoj guzici....al svejedno druker zapamtis na koji kopcas i moze se u letu dok cicak ponekad moram x puta ponovo kopcati da ne grebe i da pelena dobro stoji
19 pro 2013, 11:12
penny je napisao/la:al svejedno druker zapamtis na koji kopcas i moze se u letu
tak i ja!
zapamtim boje drukera i onda znam već unaprijed kak zakopčati da bude dobro
19 pro 2013, 14:24
Htjele bi vam još jednom napomenuti da božićna humanitarna akcija za obitelj naše drage, prerano preminule forumašice, RLmame, traje do 22.12.
Na Humanitanom podforumu u tijeku je humanitarna aukcija na kojoj možete kupiti zanimljive predmete

A u akciji možete sudjelovati i na način da jednostavno uplatite na račun bez sudjelovanja u aukciji. Za sve podatke o računu se javite nekoj od moderatorica sa humanitarke.
19 pro 2013, 22:10
ŠokNaŠok je napisao/la:penny je napisao/la:al svejedno druker zapamtis na koji kopcas i moze se u letu
tak i ja!
zapamtim boje drukera i onda znam već unaprijed kak zakopčati da bude dobro
Ma znam ja dobro na koji moram zakopčati, ali se derle koprca do besvjesti i teže mi je naciljati drukere dok on luduje nego zatvoriti čičak. Iako, s čičkom ima novu foru-ja zaljepim, on odljepi.
06 sij 2014, 10:03
nisam
na vezanje imam storken i dobra nam je bila no sad ima 14 kg i polako mu je mala
06 sij 2014, 18:59
Nisam ni ja. Jel to pelena ili zaštitne? Ima li Disana samo zaštitne uopće ili ima i pelena?
06 sij 2014, 19:50
ja imam tri te svedske od disane. kad je bila novorodjence sam ju vezala tetra+nju
bas sam nedavno ih gledala da ih mozda prodam jer vise ne koristim tetre
06 sij 2014, 19:54
ja tetrama punim poketice, i stavljam ih kao dodatne uloške noću
07 sij 2014, 10:48
ŠokNaŠok je napisao/la:ja imam tri te svedske od disane. kad je bila novorodjence sam ju vezala tetra+nju
ako su dovoljno velike da moja M/L guza stane u njih stajem u red ako se odlucis za prodaju
nevenera je napisao/la:ja tetrama punim poketice, i stavljam ih kao dodatne uloške noću
i ja, ali i stavim samo tetru u onaj CP cover, pogotovo sad zimi obozavam tetre zog susenja
07 sij 2014, 10:49
ŠokNaŠok je napisao/la:ja imam tri te svedske od disane. kad je bila novorodjence sam ju vezala tetra+nju
ako su dovoljno velike da moja M/L guza stane u njih stajem u red ako se odlucis za prodaju
nevenera je napisao/la:ja tetrama punim poketice, i stavljam ih kao dodatne uloške noću
i ja, ali i stavim samo tetru u onaj CP cover, pogotovo sad zimi obozavam tetre zog susenja
07 sij 2014, 11:23
penny posaljem ti ja jednu da vidis kak ti se svidjaju. samo mi javi adresu u pp. stat ce u kovertu valjda
07 sij 2014, 11:37
ŠokNaŠok je napisao/la:penny posaljem ti ja jednu da vidis kak ti se svidjaju. samo mi javi adresu u pp. stat ce u kovertu valjda
moze
08 sij 2014, 16:11
Jel paše ME uložak na flafi pelenu? Kupila sam flafi konoplja/bambus s onim dugačkim uloškom i to mi je super za noć, ali bih povremno htjela tu pelenu za dan, a taj uložak mi je prevelik pa mi treba neki manji s drukerima koji se može nakačiti na flafi. Ideje?
08 sij 2014, 16:29
ja stavljam svaki uložak u svaku pelenu. ako ne idu drukeri onda postavim uložak preko da ne žulja dijete i to tako stoji bez problema
08 sij 2014, 17:11
Ok, ali ja bih ipak nešto s drukerima ako postoji. ME bi bio super jer se može kupiti samo uložak.
08 sij 2014, 17:30
nevenera je napisao/la:ja stavljam svaki uložak u svaku pelenu. ako ne idu drukeri onda postavim uložak preko da ne žulja dijete i to tako stoji bez problema
isto
mati mokos, nemam flafice sa drukerima, ali ti mogu poslati ME da probas
08 sij 2014, 18:00
penny je napisao/la:nevenera je napisao/la:ja stavljam svaki uložak u svaku pelenu. ako ne idu drukeri onda postavim uložak preko da ne žulja dijete i to tako stoji bez problema
isto
Ja sam malo picajzla oko pp. Ajde, barem sam u nečemu pedantna!
Penny, hala na ponudi-baš si duša!

Ako se ne javi kroz par dana nitko tko ima ME uložak i neku flafaču, šaljem podatke u pp da mi pošalješ uložak za probu. Ali, imade li koja dobra duša sve potrebne rekvizite kod kuće, molim da isproba njihovu kompatibilnost i javi nam rezultate testiranja. Škrta sam platiti poštarinu.
09 sij 2014, 18:40
nemam ME, al imam obicnu flafi i njihov ulozak ide i na bambus pelenu i cini mi se ok komb za dan
10 sij 2014, 15:18
MatiMokoš ukoliko želiš kraće uloške za Falfi pelene možeš mi se javiti. Baš planiram uvrstiti samo uloške sa drukerima za te pelene..kratki i dugački
10 sij 2014, 21:49
Javljam se! Želim kraći uložak za flaficu!
12 sij 2014, 17:56
ok

sutra stavljam u webshop

vidim da je podforum malo zamro..nema novih pp guza?
12 sij 2014, 20:58
ME ulozak u flafi lijepo ide, drukeri su isti. Samo sto je ulozak dugacak pa se malo mora prevrnuti na prednjem dijelu pelene. Za musku guzu ok, za zensku bas i ne jer ima odozada dosta praznog prostora.
13 sij 2014, 21:53
Kolberg je napisao/la:ok

sutra stavljam u webshop

vidim da je podforum malo zamro..nema novih pp guza?
Nema na komad nego pet u paketu ili ja ne vidim dobro? I jesu li na drukere?
20 sij 2014, 11:48
nama otišla perilica. grijač crko.. puna kupaona pelena