Odgovori

Re: Coveri iliti zastitne gacice

20 tra 2012, 08:37

da se ispravim
kaže mi mm da je tin komentirao da je snappy super za pizuru radit (frizuru), dakle kad se tin probudi idem tražit u njegovoj sobi :hahaha

20 tra 2012, 09:01

neve poslala sam ti ja još jednu snappy ;)
pusti Tina nek se igra :p

20 tra 2012, 09:18

stavio je sunčane naočale koje su kupili i snappy u kosu :ajme :hahaha

20 tra 2012, 10:32

hvala na savjetima, opet :buket!

20 tra 2012, 11:14

Jeste li ME Rikky covere kupovale preko ove stranice: http://www.mother-ease.com/default.aspx/124?
Koliki su otprilike troškovi dostave? Ništa još nisam narucivala iz inozemstva :ajme.

20 tra 2012, 11:24

svoje sam ME naručivala ugl. s njihove stranice u početku. ako uzimaš izaberi onaj najeftiniji šiping, ako je mali paketić svejedno brzo dođe. sad sam čekirala za regular letter je 9,95$.
da, rikki je meni draži od air flow covera.
jaoooooooooooo novih printeva :le

edit: i za plaćenje ne trebaš paypal već možeš direktno kreditnom platit.

20 tra 2012, 13:09

ana, vidi na stranicama kitty kinta, imaju ME rikki u svim veličinama na akciji. istina bijeli ali nema veze.
koliko se sjećam imali su skroz fer poštarinu za hr. pošalji mail pa pitaj :mah

http://www.kittykins.co.uk/wraps/type/2 ... other-ease

20 tra 2012, 13:26

silki, puno hvala :kiss.

20 tra 2012, 15:04

Na mnogim stranicama pise da ME ne salju u hr, prema pravilima dobavljaca. Ja sam rikky cover narucila od the nappy lady, i to ne na svoju adresu nego u UK.

silky, slike su preslatke... Ja mog d.malo slikam u peleni, bas cu si uzeti u zadatak da ga u svakoj poslikam:).

ima jedan vuneni cover koji mi je super, ne mogu nikako zapamtiti kako se zove, a sad ga d.nosi, neka roda je nacrtana na etiketi, njemacki proizvod, kupila sam ga od jedne foruimasice. Pull on je, to mi je bolja varijanta od klasicne.

20 tra 2012, 15:20

narucila sam ME covere i 2 close parents AIO pelene preko kitty kins - poštarina za Hr: £8.95 (univerzalna cijena, osim ako paket nije jako velik). sad ih cekam :dada.

buduci da su ovi coveri sad na akciji pa mi se više isplati nego s ME stranice iako oni imaju jeftiniju postarinu - nesto manje od 10 dolara. to vrijedi samo za najmanje paketiće. cim sam pokusala dodati narudžbi 1 pelenu, min. cijena je 18 dolara.

20 tra 2012, 15:27

mb, čekamo slikice :zivili

ana, super, super :zivili
već sam se prepala jer sam sad išla gledat i vidim da više nemaju veličina u stocku.

mene mame neke nove koje još nisam isprobala. charlie banana - fashion collection, grovia, nove close parentice s mrak printevima i tak :kima

cure, ajd kad naručujete nešto iz vana samo stavite linkove za nove cure. napišite koliko je bio šiping, kako ste plaćale i kako su brzo došle.
ovdje: viewtopic.php?f=98&t=49912&p=2880124#p2880124

20 tra 2012, 15:32

Grovia imam jedne, jako su uske i jedan ulozak koji dodje s njima je premalo.
Charlie Banana isto imam jedne, predivne :le .
vakve :p :
slika

20 tra 2012, 15:35

ove charlie banana s kitija se kopčaju na drukere, meni oni nisu mili.
volim kad je gore čičak kao na close parent ili weehuggers npr.

11 srp 2012, 11:41

Molim savjet :). Imam 2 Rodina S covera sa čičkom. Jako su mi dobri. ME Rikki mu je još malo prevelik.
Sad bi kupila i koji Rodin veći cover. Da se sržim ovih s a čičkom ili su nekome draži oni s drukerima?

20 srp 2012, 01:04

Da li bi vuneni cover od disane br. 110/116 bio prevelik za mog bebača od 10 kg., nemaju u minigrenyu srednjih veličina odnosno 104. Nude mi vunene od crne ovce, jel neko probao tu vrstu, čini mi se puno grublja vuna od disane?

20 srp 2012, 09:41

noa, ta vel. bi mu mogla bit i knap. disana se još i stisne mrc. uvijek sam uzimama ohoho veće.

ana, ja trenutno imam stari mib na drukere i ok mu je. probaj.

20 srp 2012, 10:00

Hvala silki! 110/116 im je najveća veličina, znači onda budu te odgovarale??!

20 srp 2012, 10:10

mislim da da. na njima se i pasica može podfrknut i dulje će ti ih nositi.
koju on vel' robce sad nosi?

20 srp 2012, 10:23

Velič. 86, bodya ima i 98 i 104, ovisno o proizvođaču, a i 92. ima, najviše zapravo robe ima od 86-92, znači velič. od 15-24 mj.

20 srp 2012, 10:37

onda slobodno uzmi disanine 110/116.

20 srp 2012, 10:39

Puno ti( po stoti put :mrgreen ) hvala Silki na odgovoru,vi ste mi tu na forumu jedini izvor informacija, i to najbrži! :kiss :kiss

20 srp 2012, 10:48

samo pucaj zato smo tu ;) :kiss

20 srp 2012, 12:18

Kaj velite da uzmem odmah dvoje,ako su svima super,nemam kaj probavat odmah dvoje da ne naručujem opet!?

20 srp 2012, 12:56

ja ti imam nove jednom nosene Disanine vunene gace 110/116

20 srp 2012, 13:33

Zašto ste ih koristili samo jednom, da li niste bili zadovoljni ili vam se nije dalo posla imati sa vunom? Da li si mislila da ih prodaš i kolko kn. ?

20 srp 2012, 13:34

ja koristim vunu, pogotovo noću. meni je zakon. sad imam manje, ali nabavit ću i veće. disana je zakon

20 srp 2012, 13:39

Kupila sam ih dosta kasno i ne znam, nekako nisu dosle na red :lol .
Imala sam i druge vunene zastitne, Disanu takodjer od najmanjeg broja nadalje. Tako da sam opcenito vunenima zastitnima bila jako zadovoljna, pogotovo ljeti, jer ipak vise disu od PUL covera. Koristrila sam ih uvijek nocu.

U natur boji ih imam. 60kn?

20 srp 2012, 14:13

Sorry upravo sam sad nahranila bebača, pa me nije bilo. Mi se u Zg vraćamo za tri tjedna pa se možemo kontaktirati kad se vratimo, ja ti se budem javila na pp. Neznam da li si iz Zg? Ti ako uspiješ prodati dobro ako ne kupim ja! :mrgreen
Hvala!

20 srp 2012, 17:52

Moja disana je 2 broja veca od 74-80, to bi valjda bilo tih 110, david sad ima oko 10kg, a nosio ju je vec neko vrijeme. To moze biti vece, a nakon par pranja se dosta smanji.

daas sam dobila imse vimse vuneni cover sa pelenka, ajme kako je lijep, na cicak je a ima i drukere za svaki slucaj. Mekan, lagan, tanak a dvoslojan, cini mi se idealan za ljetne noci. Samo jos da dobro drzi. Uzela sam xl, od 11-14kg.

20 srp 2012, 18:01

Ajde javi dojmove kad isprobaš noćno spavanje! Dobro će nama doći iskustva iz prve ruke za njihove vunene :mrgreen
Odgovori