Pozdrav svima i ovdje
Olala! Mnogo toga se promijenilo otkad sam ja kupila platnene pelene. Jednom sam ovdje malo cituckala sto je novog, ali sad vidim kako je puno toga novoga. Imam Kamarisove pelene od prije 7 godina. Tad sam ih kupila za mog najstarijeg djecaka, ovaj izmedju nije ih bas koristio (nisam bila bas u tom filmu), a sad najmladji (3mj.) je stalno u njima. Za sad nemam potreba za prosirivanjem asortimana. Jos su ove stare OK, ali ako se krenu raspadati, morat cu se bolje informirati po ovim stranicama.
S najstarijim sam krenula na platnene jer je pokazao alergiju na Pampers jednokratne. Vjecno crvena guza. A onda sam se preporodila s platnenim. Jedno vrijeme sam i ovom najmladjem po noci stavljala jednokratne, ali kad sam skuzila kako je svako jutro mokar, presla sam na dupli ulozak i platnene. Za sad to super funkcionira.
A jedna stvar mi se dogadjala sto me totalno zbunjivala. Iako je dojen, ostajale su mi mrljice po pelenama od kakice. I kad sam oprala masinu po receptu s foruma, opet imam ciste pelene. Iako u zadnje vrijeme kad ga otvorim da se malo izlufta, on se uglavnom i pokaki tako da i nema vise kakice u pelenama.