Sada je: 26 srp 2026, 09:33.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Ma, nije mi problem cuvanje, nego nikako ne bih zeljela da provede 7 sati u jednom danu u autosjedalici. Jos mi je premalena za to. Prekosutra pocinjem s akcijom skupljanja mlijeka 

tvrde i bolne grudi nakon tri sata događaju se ako mliječni kanalići nisu dobro razrađeni, produkcija velika, a grudi male.
Ta dinamika od 4 sata nam objema savrseno pase... samo se pitam kako cu, sa ovakvom tendenicijom ka mastitisu , te razmake izmedju dojenja (ikad) produziti 
Bas mi je zao, nisam znala da se boris sa mastitisima.
ostane max 10ml... jednom je prilikom bilo 20ml
bas me to opterecuje 
Glavu gore, bice to sve ok, vidjeces
Kad idete u Zg, za par dana pretpostavljam!?

U pravu si, pocinjem raditi kad Ena bude imala 3 i po mjeseca 

Sto se tice odlaska kuci na pauzi, neposredno prije odlaska na porodiljsko, preselili smo se u novi stan koji je bukvalno na 5 minuta voznje kolima od mog ureda
Kao sto vidis, mislila sam na sve
Salu na stranu, nadam se da ce to tako profunkcionisati, jer bih htjela provesti i malo vremena s malenom tokom dana, jer ipak radim do pola sest 

ali barem si sa autom. kod mene je bilo naše istarsko ljeto i brzog hoda 10 min do kuće oko 11h i u podne nazad 10 min jurišanja.
I sve je ferceralo, nije joj bio bed sto je bocica i sto je mlijeko zamrznuto pa odmrznuto. Sretna sam ko malo prase 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.