HoneyB je napisao/la:(Neki dan smo bili kod njih navečer.Pitala je bi li mali za večeru pojeo malo sataraša. Ljubazno sam odbila i rekla da ni ja ne jedem satarš za večeru.Nije joj to baš bilo drago.)
Haaaa....poznatooo....
Moja recimo ima obicaj da je vecera ono sto je ostalo od rucka, to je kod njih "normalno"...ja ucim muza polako da to nije u redu...pre par dana svekar kod nas, mm jede, i kao svekar: ostavi mu taj batak za veceru. E, popizdela sam pa sam se obratila mm (ono "kazem ti cerko, slusaj me snajo"): moje dete nece jesti rucak za veceru, ne znam dali si ti mene video da to radim...i opet je stari gurao batak na stranu....
Njih necu promeniti, ali zato za ishranu sam ja odgovorna (dok go d mogu kako shnita kaze), nisu mi nikad ostavili mesta za poverenje da mu nece dati to sto ne kazem, pa zato u dogledno vreme nece ostati kod njih sam.
Secam se na temu hrenovki: pa on vec jede meso, evo, daj mu....zivinske su...A Vanja 8 meseci

) Eto, koliko god se ja trudila da mu ne dajem gluposti, ne mogu ga zaštiti od utjecaja sa strane... 

memorija mi nije jaca strana, na njega sam bila zaboravila, no sad me sjetio da sam tada, nakon toga pocela sve frisko raditi i nama, a ne samo djeci.
a na netu nigdje ni spomena.