Sada je: 27 kol 2026, 15:43.
) i poručila da netko dođe po terapiju jer čim je takav sekret radi se o konjuktivitisu kojeg treba lječiti. Dobili Tobrex kapi i masti.JiA, nema šanse da ja njoj stavim bilo šta, probala i tvojim načinom - sve ok dok kapi nisu blizu .
Od jučer popodne samo urlikanje po kući, noćas u dva navrata probam s masti u spavanju - ma nema šanse kao da kožu derem s njE. Ništa nije pomoglo, ni priče, ni kroz igru, ni uvjeravanja ni podmićivanja...kako joj bar malo lijeka staviti kad stalno plače i ne da ni blizu (fakat sam mislila da nikad neće biti takva
oko lijeka nema pregovaranja. onda ces morati na silu. oko lijeka nema pregovaranja.
Dobili smo odlicne kapi koje su odmah pomogle.

).
Ja sam prije tri tjedna imala virusni konj.

)
Vjerojatno je bila riječ o nečemu blažemu, ali opet, vidac je zakon. 

Jucer u par navrata doslovno nije mogla otoriti oci koliko bi joj se njene duge trepavice slijepile, a umila sam ju prije 5 min. Pustila sam do danas (nisam prala sa kamilicom jer sa svih strana sad vicu da ne
i puno hvala na savjetu!
sve što jako volim, sve što jako ljubim, sve za što bih život dala to su moja djeca :* 

Mamaidjeca je napisao/la:1.Znači kamilica ne smije na oči?!
2.Taj konj... je jako zarazan?
3.mm je stari prijatelj od konja. Trenutno ga nema.
4. Da li alergija može uzrokovati konja?
5. Malenoj je desno oko crveno i curi joj zelenkasto .
6. Jopet u ponedjeljak doturu, aaaa.
Morat ču se preseliti u ambulantu.
Da li taj konj može naštetiti očima, ako se odmah ne lječi?

sve što jako volim, sve što jako ljubim, sve za što bih život dala to su moja djeca :* 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.