Sada je: 28 kol 2026, 17:01.

ali imam kontaktne alergije na nikal,a pogotovo na bijelo zlato ,npr na ogrlicu oko vrata sam reagirala oteknućem i smetnjama u disanju ne bi baš rekla gušenjem jer sam ju odmah skinula .
m, a Marta ima dokazanu na soju ,na drugo nisam za sad primjetila.No ko mala je imala dermatitis pa ko zna.Ukupni Ige joj je visok ,al može bit i samo od te soje. 
grozno. hvala bogu da ti cure nisu sve to pobrale od tebe. 

sw, jel' mu ti kanis opet probati dati laktozu?

Na žumanjak su alergije rijetke tj kod alergije na jaja ista se ispoljava na bjelanjak.
Alergije su, po mojoj homeopatici, los odgovor imuno sustava i u nekom trenutku se mogu pojaviti, a onda i nestati.

Patriku je u dobi od 15 mjeseci prick testom dokazana alergija na kravlje mlijeko (najslabija, prvi stupanj od pet), jaje, lješnjak i kikiriki (treći stupanj).

tek ti sad vidim podnick i crkoh od smijeha.

Ja ih baš ni ne volim i nikad ih nisam često jela, MM ih ponekad pojede, ništa više ne kuhamo s jajima i ni ne sjetim ih se. Lješnjak i kikiriki zaista nisu nešto bez čega se ne može.
, onda sam jedan dan napravila jaje na oko, izvadila Claritine u pripremu i stavila mu na tanjur. Oduševljeno ga je probao, oduševljenje je odmah splasnulo
, sad kad zna kakav je okus više ga ne zanima uopće. 
to bi teoretski znacilo da mozes imati jednu reakciju i nikad vise?
Moja je mama samo jednom reagirala na jagode, skoro se ugusila. I prije i poslije normalno ih je jela. Dan danas ih jede.
zao mi je peci kolace, torte i sta ne, a njemu skrivati, no premali je da mu objasnjavam, samo ce se rastuziti. 
naravno da ne garantira,isto ko i kad vadiš L i vidi se da si zdrav ne mora značiti da ćeš biti i sutra .onda ta pretraga zapravo pokazuje stanje u trenu vadjenja tog Ige-a, zar ne? i ne garantira da ista osoba sutra nece razviti alergiju

Ne bih riskirala i davala djetetu po malo alergena, bojim se da bih time samo pojačavala reakciju

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.