vidim da nisam jedinia koja je izluđena čitanjem etiketa i proučavanjem kašica.
naime, za Novu Godinu bismo trebali ići u Dubrovnik, pa kako nisam mu mogućnosti kuhati i spremati kašice, mislila sam kupiti...
Ipak, da krenem redom:
Zna li iko od vas (ako ima neko iz Sarajeva) gdje se mogu kupiti Holle kašice?
A što se tiče Hipp-a
Voćne: šlljiva, marelica imaju šećer
mislila sam kupiti kombinacija banana marelica, jer nemaju šećer, ali prvo dijete mora savladati jednu od te dvije, kako bih mu dala. Obzirom da nema marelica, moram prvo samu bananu mu dati. E tu nastaje problem.
Mi kuhamo svo voće (na pari), po uputi pedijatra.
Prvo ne znam do kada ga treba kuhati (mislim do kojeg uzrasta), jer kako mu onda dati bananu????
gledala sam neke od povrća i nisam niti jednu kupila. Razlog : ona na kojima piše od 4 mjeseca

malo sutra, imaju recimo grašak ili grah, a zovu se RIŽA SA MLADIM POVRĆEM

, unutra uz rižu grah i ne znam šta još, što njegov uzrast ne smije....
ne znam ni sama šta da mu kupim...jedino mrkva, jabuka, i kombinacija mrkva i jabuka....
onda, batat koji dijete u 7 mjesecu smije jesti, kod nas nema za kupiti, ili ima, a ja ga nigdje ne nalazim....
onda onaj pastrnjak...ni to nigdje nisam našla...doduše bila sam samo na dvije pijace....
iskreno, ne znam ni kako bih ga spremila....
a inače što se tiče kašica, imam osjećaj da tariku kuham stalno sve isto

ili je mrkva+jabuka, kruška+jabuka, jabuka+riža, mrkva+riža.... sve je sa mrkvom ili jabukom... nekada mu dam tikvu....a tikvicu dijete uopće ne podnosi.....
doduše, sada je već 7 mjeseci star pa bih mogla nešto uvesti novo, ali šta kada pola tog voća nema za kupiti, osim u kašicama

(problem gore naveden) ili od povrća koje ja nem ogu naći (batat i pastrnjak)....molim za pomoć ili ideje za kuhanje plizzzzzzzzzzzzzzzz