šoping-iskusnjare (a mogli bismo u nedjelju, coop radi vidim
Sada je: 02 kol 2026, 19:28.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

sonja05 je napisao/la:imam kumu koja živi u istri i redovno ide u špežu. mogu je pitati pa ti javim. ona sigurno zna di sta ima jeftinog i dobrog.

thalia je napisao/la:ako idete, gdje idete i jel se isplati? nama se to već mota po glavi kao ideja jer smo načuli da bi nam to bilo dosta jeftinije/kvalitetnije, ali ne znamo kamo i jel to stvarno tako.
šoping-iskusnjare (a mogli bismo u nedjelju, coop radi vidim) jel imate iskustva?

filipovamama je napisao/la:thalia je napisao/la:ako idete, gdje idete i jel se isplati? nama se to već mota po glavi kao ideja jer smo načuli da bi nam to bilo dosta jeftinije/kvalitetnije, ali ne znamo kamo i jel to stvarno tako.
šoping-iskusnjare (a mogli bismo u nedjelju, coop radi vidim) jel imate iskustva?
heheheh![]()
Da sam bliže mogle bi zajedno ko dva ratna druga nakon rata
U raid

)stvari koje su inače jeftinije da bi se isplatilo potegnuti stotinjak kilometra su one no-name tipa lidl

ovdje iz pule puno ljudi kupuje u trstu hranu... ako ideš u bolje dućane (coop, interspar, famila) ne vjerujem da ćeš nešto uštediti. mi smo par puta bili pa na kraju nakupovali i šta treba i netreba... a ima svega dobroga.
a npr. ako odeš u manje poznate dućane npr. eurospin, kupit ćeš brdooo toga za male novce...al zaboravi na barillu, dash i slične markice

).
Post 21,6

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.