Sada je: 12 kol 2026, 23:00.

Završite li na hitnoj, nemojte reći da imate dijete s pp

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Završite li na hitnoj, nemojte reći da imate dijete s pp

PostPostao/la MaMi » 18 sij 2009, 18:01

Dok se ne javi draga forumašica sa svojim iskustvom koja me potakla da otvorim ovaj topic prepričati ću ukratko što joj se desilo jučer.
Naša draga je sa simptomima moždanog udara jučer završila u hitnoj neurološkoj ambulanti OB "Sveti Duh". Prethodno je pregledena u hitnoj službi svog grada i upućena na "SD" zbog sumnje na moždano zbivanje i preporučen CT. Na "Svetom Duhu" je primljena, počinje pregled i uzimanje podataka. Sve je u redu dok se nije došlo do stavke - bolesti u obitelji. Naša forumašica priznaje da ima dijete s pp i doktorica odmah donosi dijagnozu: gospođo vama nije ništa, to je sve na psihičkoj bazi zbog stresa koje imate zbog dijeteta s pp i otiđite vi lijepo psihijatru da vam izliječi tu ludu glavu a nemojte mene gnjaviti. :stup

S obzirom da ja osobno već 2,5 godine znam onu kojoj je preporučen psihijatar i da sama imam neko psihijatrijsko znanje odgovorno tvrdim da je dežurna liječnica donijela pogrešnu odluku samo na temelju podatka da forumašica ima dijete s pp. Naime, forumašica je sve samo ne histerična baba koja reagira padanjem u nesvijest kada pas zalaje. Dakle, trebalo je uraditi punu neurološku obradu uključujući i CT. :spota

Poučena ovom pričom, savjetujem svima da ako završe negdje na nekoj hitnoj zbog prostrijelne rane glave ili nečeg sličnog neka ne priznaju da imaju dijete s pp. Jer ako kažete da imate dijete s pp, rupu na glavi od metka nitko neće ozbiljno shvatiti već će vas uputiti psihijatru. Naime, svi znaju da su roditelji djece s pp vrlo niskog praga tolerancije na frustracije, skloni somatiziranju i dramatiziranju, pa i sve tegobe koje imaju proizlaze iz njihova nesretna života a ne zbog stvarnih boleština koje i njih (vidi čuda) mogu zahvatiti. Zato, dragi roditelji djece s pp i moji supatnici, ako vi završite na hitnoj i priznate da imate dijete s pp, psihijatar vam ne gine. Ili nemojte reći da imate dijete s pp jer gore navedena rupa u glavi od metka sigurno nema veze s npr. citomegalovirusom kojim je zaraženo moje dijete i taj podatak neće pomoći u mom liječenju. :temp
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Završite li na hitnoj, nemojte reći da imate dijete s pp

PostPostao/la pepita » 18 sij 2009, 18:28

Ja sam zbog slične stvari završila na splitskoj hitnoj.Bili su jako ljubazni.Dok mi je tekla boca infuzije doktorica je sjedila kraj mene i najprije popričala.Već u startu sam joj rekla da imam dijete s pp.Napravili su mi sve pretrage uključujući i CT-vratna kralježnica je bila problem.Nisu me poslali psihijatru-izgleda da sam pogodila dobru smjenu ;)
If someone tells you they have 'found the cure' 'cause' for Autism make sure you see their Nobel Prize before you buy whatever they are selling.
pepita
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lotta » 18 sij 2009, 20:00

ah, sta da kazem, ne cudi me nista.
al mislim da kako kaze pepita, ovisi na koga naides. ima stvarno i krasnih doktora, mada sam se i ja osobno uvjerila u to sto mami prica.
ja sam radi svojih tegoba dosta obisla, pa kad nisu mogli povezati kraj s krajem i naci uzrok, na pitanje zivim li stresno i cime se bavim, pa kad sam odgovorila, sljedio je onaj poznati uzdah, kao, i sto se ja cudim..
zao mi je sto je nasoj forumasici tako ispalo..
Lotta
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la stray_cat » 18 sij 2009, 23:50

a tek da vidite kak je u nizozemskoj organiziran prijem djece sa posebnim potrebama na hitnu
ostave klinca sa upalom uha da ceka, sat i pol (a ugovore termin) pa puste ispred vas sve pijane i drogirane

i kao secer na kraju vas skoro ismiju sto vas klinac ne pije nikakave analgetike jer ga puca autizam pa nece piti i nemre mu se stavit ni paracetamol cepic u guzu

kaj oni tu mogu kaj on ima autizam, injekcije sa analgeticima su preskupe i toga za djecu u nizozemskoj nema
stray_cat
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 19 sij 2009, 01:32

joj mami..katastrofa..al zalosno,za nase prilike,nis cudo..
i ja sam nedavno bila na hitnoj jer me glava boljela toliko da sam samo mogla lezati i truditi se ne prebolno disati..na hitnoj su mi jedva napravili ct jer sam im rekla da me glava STVARNO al STVARNO prestrasno boli..'pa kolko od 1-10?' ..pa 10!!! velim ja..'zar stvarno?' :roll: da,stvarno! i nekak dosli na to da imam dijete s pp i prestala je prica o meni i mojoj glavobolji a pocela o djeci s pp..o slijepima..gluhima i kako ovo ono..i tako prica 10min..i mene posalje doma,nis mi ni :roll: to kaj mene i dan danas glava toliko boli da mi samo injekcija na hitnoj pomaze,nikog ni briga..i ja sam pod stresom..mislim,pod stresom sam vec 5 i vise godina,kakve to veze ima..mene glava sad boli a nikad prije nije..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 19 sij 2009, 06:46

MaMi, jako mi je žao tvoje prijateljice, vjerujem da se to desilo jer sam u hitnoj stvarno svašta doživjela sa članovima obitelji. Ima divnih ljudi ali na žalost ima i onih drugih. Da li se ovu dokicu može tužiti za nesavjesno liječenje ili pregled? Ako je žena došla sa simptomima srčanog udara onda su joj trebali obaviti sve pretrage u vezi s tim, znaš mene, ja bi odmah u novine :mrgreen: .
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lea.marijela » 19 sij 2009, 11:50

MaMi uzet ću te za glasnogovornika ovo si napisala bolje nego ću ja to moć :5

Eto glavni akter sam ja. Spremajući se za odlazak s klincima u Puž vadila sam iz pećnice obećane kolače kad najednom oduzela mi se desna strana i od centra na desno nisam niš vidjela. Lupila me vrućina i pritisak u glavu i gotovo da se nisam srušila. MM me polegao na krevet i kolko je sve to trajalo neznam al na hitnoj sam bila tek 1,5 sat kasnije dok sam odlučila ići ili ne jel to što mi se dešava strašno ili ne......
Dr u hitnoj nakon uzmjerenog tlaka 160/95 i pulsa 110 prvo dobro izvikala na mene da kaj sam kalkulirala do sad da se moglo svašta desit. Nije me dalje niti gledala samo je rekla da hitno treba napravit CT,odmah je doviknula dečkima da pale auto i hitno u bolnicu. U tom trenu sam se ponovo počela rušit. Brzo smo bili na "SD" no taman je bio ušo neki čića i tako ja slušam priču: čovjek ima tlak 220/110 a dr. će njemu kaj je on došao pa sa svojim godinama kakav bi on htio tlak (usput krv mu curila iz nosa) i ona ga posla doma. Netko od njegovih se zvikal na nju pa ga je ipak uputila internisti. Odmah sam znala da nebum niš obavila! Ušla sam u nutra i prvo je rekla da ćujem kaj ste vi došli. Nisam stigla izgovorit već me pregledavala i na svaku ma to je sve ok, kaj ste vi došli. Zatim me je pitala jesam li ikad radila CT ja velim ne pa je konstatirala da bi ga trebalo napravit. Tako ona tipka i veli još samo kakv vam je obiteljska situacija, kolko imate djece kolko stari jesu svi zdravi - i tu nasta moj problem ćim sam spomenula Leu, ona odgurne stolicu i nasloni se A eto pa to je to! Nije vama ništa samo stresan život tko može biti normalan uz takve obveze. OK veli ona sad da vidimo kako ćemo dati ime tom vašem djetetu :roll: Velim ja Njoj ona se zove Lea Horvat da ali u ovom slučaju ona je za mene Vaša dijagnoza! Depresivni niste, Histerične ispade nemate, drugih psiho elemenata ne očitavam, pa kak da mi nju nazovemo....Pa eto napisat ćemo samo reakcija na stres! I da to samo ne ostane da ja nisam ništa napravila upučujem Vas na Kliniku za psihologijsku medicinu KBC Rebro oni su najbolji za takve slučajeve.Pa će vam prepisati možda kakav antidepresiv i sve će biti ok.

I tako od subote ležim u nevjerici što me zadesilo i još se uvjek ne osjećam dobro al nekak se gura.
LEA 0,870 - 2006 / DOMINIK 2003 / NIKA 2001 /
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MaMi » 19 sij 2009, 12:29

Ajoj, dobro je, još si živa. Kako se nisi javila već sam brinula da li ležiš doma ili negdje drugdje npr. na psihijatriji. :mrgreen:
I nešto za dragu doktoricu koja neće nikada ovo pročitati - takve smetnje bi bile iz kruga konverzivnog poremećja da se kod tebe radi o psihogeno izazvanom poremećaju. No, ona to očito ne zna već brlja o depresiji i reakciji na stres nakon 2,5 godine izloženosti stresu. :baba

Samo se ti, lm, odmaraj koliko možeš, evo ja ću se živcirati umjesto tebe ovih dana. :srca
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Tonka.M » 19 sij 2009, 12:34

Joj LM, pa ovo je stvarno horor :baba :baba

no više se ne čudim našoj hitnoj službi, pogotovo ne onoj na SD-u.. Mene su ostavili da čekam tamo 5 sati sa puknutom trticom. I nek sjedim na drvenoj klupi. Al kak je-je nakon njih sam i bila spremna za psihijatriju :roll: A Teo još nije bio ni u planu :mrgreen:

drž se :hug i ipak odi napraviti i CT i MR i sve ostale skranećinice... i daj bože da si "samo pod stresom" :kiss
MOŽEŠ TI TO!

* Noa - mali anđeo - 19.10.2011.
Tonka.M
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la faith » 19 sij 2009, 13:07

Draga lm, mislila sam da se o tebi radi ali nisam htjela istrčati bez veze ako ipak nisi ti.
Nadam se da sada jesi stvarno bolje a za ovo što ti se dogodilo stvarno nemam riječi. Ja bi ju sasvim sigurno prijavila za nesavjesni pregled ili kako već. Samo nam još to treba da nakon svega što prolazimo naljepe na nas naljepnicu psihijatrijskih slučajeva. Bljak :ne
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la andrij » 19 sij 2009, 13:13

Bože sačuvaj i ništa više nemogu napisat jer sam uistinu zgrožena :baba
Ispunjen život moguć je unatoč mnogim neispunjenim željama.- D. Bonhoeffer
andrij
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la watani » 19 sij 2009, 13:28

lea, za ovo bi trebalo zvati ravnatelja SD i zaliti mu se.

dr nije smjela ovako postupiti.
i da je 100% bila sigurna i uvjerena da se radi o reakciji na stres/depresiji/ili vec sto si je ona zamislila, trebala je svakako iskljuciti mogući mozdani udar. simptomi su ukuazivali na to. nisi ih ti izmislila.
Jezik ima pravo: uteci znaci spasiti se.
Ako umires, kreni.
Ako patis, pokreni se.
Kretanje je jedini zakon.

vap-su-varivari
watani
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Beppa Joseph » 19 sij 2009, 13:40

Nisam često na ovom pdf-u jer nemam potrebe, no ponekad vas čitam i to mi pomaže da što bolje razumijem vašu situaciju i da što manje djelujem prema predrasudama.

Žao mi je što se uz sve probleme koje imate događaju i ovakve gluposti kao u ovoj temi. Mislim da zaista treba prigovoriti bolnici zbog toga. :ljubav
:luv Post 21,6
Beppa Joseph
normalna mama

PostPostao/la ivanaiv » 19 sij 2009, 13:41

I ja sam bila u jednoj situaciji kada mi je pozlilo i odvezli me na hitnu tamo primila 4 boce infuzije,sredstva za smirenje i tko zna sta sve ne,kad sam poslije rekla da imam dvoje male djece,zakljucak je bio da sam zbog njih preforsirana :roll: ,na kraju se ustanovilo da su sve smetnje bile vezane sa srcem a nikakvom preforsiranoscu.
E da,moja djeca nisu sa pp,ali sam samo htjela ukazati na to kako te se na brzinu otarase
2006
2008
ivanaiv
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la elizabeta » 19 sij 2009, 14:27

lea :hug
Stvarno užas užas...mislim, mogla si ti tako i tu dr. optužit da daje pogrešne dijagnoze vjerojatno zbog nekih obiteljskih ili kojekakvih problema...nikad ne znaš, možda se ta dr. teško nosi npr. s muževom ljubavnicom, i puno teže nego mi s našom djecom...pa ju svejedno niko neće slat psihiću zato što je pukla i ne obavlja svoj posao kako spada, jer je muž proveo noć s ljubavnicom.
Mislim...oni su navikli da se samo nas vrijeđa. Jer njihove probleme niko neće stavljat u anamnezu (a često im ponašanje i "stručnost" ovisi na koju su nogu ustali)

lea.marijela je napisao/la:. Brzo smo bili na "SD" no taman je bio ušo neki čića i tako ja slušam priču: čovjek ima tlak 220/110 a dr. će njemu kaj je on došao pa sa svojim godinama kakav bi on htio tlak (usput krv mu curila iz nosa) i ona ga posla doma.

Ovo me podsjetilo na to kad su mog tatu (70 godina mu je) prvi put bolnički liječili od alergije. I odma spucali - kortikosteroide. Za mjesec dana dođe opet, oni opet isto...
Poslje mu je jedna dr. ukazala na štetnost kortikost., pogotovo u malim razmacima....i ostala šokirana takvim načinom liječenja bez da su iscrpljene druge metode.
Tata ode onoj svojoj prvoj dr. i to joj ispriča, a ova prasne u smijeh i reče: "čovječe što vi pazite na svoje dope, pa šta vas briga za štetnost kortik. , 70 vam je godina, šta vi mislite koliko ćete još živjet?"
Toliko o etičnosti mnogih koji su položili Hipokratovu zakletvu. :roll:

"... upoznah i zlo i gore, prijetile mi noćne more, ali gle, na svoj usud hud - ja nasadih konjski ud" (spomen na Vesnu Parun)
elizabeta
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lunahor » 19 sij 2009, 14:47

niti da imate blizance :ne slicno sam ja prosla kad sam zbog glavobolje dosla kod neurologa. dobila apaurin i indometacin ,kao glavobolje su od stresa zbog blizanaca :lol
isla sam dalje po drugo misljenje da bi se na kraju otkrile migrene.
lunahor
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lotta » 19 sij 2009, 15:50

lea.marijela drzi nam se :hug
Lotta
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MON » 19 sij 2009, 16:42

Ne mogu izdržati a da ne komentiram: straaaašnooo!!! Ne mogu shvatiti takvu ovcu. Nadam se dda si dobro, ali svakako odi neurologu. Nitko ne liječi psihu na ovakve simptome dok se ne isključi tjelesni uzrok.

Ja to zaista ne razumijem...mog oca su nedavno držali u bolnici od 11 ujutro do 9 navečer, da mu naprave sve pretrage jer je pao. On ima preko osamdeset, nije se mogao sjetiti zašto je pao i nisu ga pustili doma dok nije sve ispregledao. Što je isto nonsens, jer su ga tamo držali cijeli dan, a on je bio tako izbezumljen da nije htio ništa jesti ni piti. Na kraju mu je bilo od toga loše, a udarac je bio neopasan. No da skratim, poanta je u tome da to ne smije biti tak ovisno o tome ko te primi, neki standardi trebaju postojati. Slučaj mog starog je jedna krajnost, donekle se može opravdati pretjeranom predostrožnošću (udario je glavu), ali ovo je čisti...čisti...ma ne znam kaj...nemrem to ni izgovoriti. :bonk
MON
Intelektualni snob

PostPostao/la thinkPINK » 19 sij 2009, 17:12

Svakako odi neurologu. Mogu samo reci da si s ovim simptomima dosla psihologu i sama rekla da ti je to od stresa, bez obzira bi te onaj tko je dovoljno strucan i odgovoran uputio neurologu. Zato ne mogu vjerovat da si dozivjela ovo i na koji jos nacin. Sramota.
Morska zvjezdica - ljeto-2008.
What you see is what you get...
thinkPINK
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la MON » 19 sij 2009, 18:05

thinkPINK je napisao/la:Svakako odi neurologu. Mogu samo reci da si s ovim simptomima dosla psihologu i sama rekla da ti je to od stresa, bez obzira bi te onaj tko je dovoljno strucan i odgovoran uputio neurologu. Zato ne mogu vjerovat da si dozivjela ovo i na koji jos nacin. Sramota.

Apsolutno!!!
MON
Intelektualni snob

PostPostao/la lulamae » 19 sij 2009, 21:59

lm..zato ti danas nisi dosla na sastanak ;) pa stvarno,kakve se tebi stvari desavaju..tctct..strasno..a tek rijeci te doktorice,nemrem vjerovat :roll:
btw malo smo prokomentirali danas to kaj se desilo i zapravo,mnogo ih ima takvih iskustava da su lijecnici tako reagirali cim su spomenuli svoju djecu s pp..to je sve od stresa,uopce se ne potrude saznati od cega je zapravo..i zakljucili smo da je to zapravo predrasuda..nda..velika..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la alexandra » 19 sij 2009, 22:33

je grozno. al vjeruj da mene ne bi otpirila van iz ordinacije bez ct-a.
idi ili privatno, ak nisi pri lovi, traži doktoricu da ti da hitnu uputnicu za ct. kakvo vražje odmaranje, moraju te pregledat.
ja imam čitabicu za antidepresive koje mi je donio stres, al to se malo drugačije manifestira. dokica je prepoznala i "izlječila" me. :mrgreen:
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la stray_cat » 19 sij 2009, 22:47

ja sam odbila antidepresive i uredno otisla na psihoterapiju

hrpa simptoma su stvarno psihosomatski, nemojte se trovati tabletama ako mozete rijesiti psihoterapijom
stray_cat
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la thinkPINK » 19 sij 2009, 22:53

nemojte se trovati tabletama ako mozete rijesiti psihoterapijom

x
thinkPINK
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la alexandra » 19 sij 2009, 23:43

u zg se psihoterapeuta možeš dočepat ev. jednom tjedno na uputnicu. a dobrog ni toliko.
pa čak ni privatno ne znam da ih ima na bacanje.
treći minus mi je što ne znam u koji program bi uštelila još i vrijeme za psihoterapiju.
moje pilule za lilule su u najmanjoj dozi i čine mi fantastično. kako sam već u godinama, što se mene tiče mogu me trovat do smrti. :mrgreen:
iste su me dovele u stanje da mogu radit sama na sebi i to mi je dovoljno. za sada.
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la elizabeta » 20 sij 2009, 10:28

alexandra je napisao/la:u zg se psihoterapeuta možeš dočepat ev. jednom tjedno na uputnicu. a dobrog ni toliko.
pa čak ni privatno ne znam da ih ima na bacanje.
treći minus mi je što ne znam u koji program bi uštelila još i vrijeme za psihoterapiju.
moje pilule za lilule su u najmanjoj dozi i čine mi fantastično. kako sam već u godinama, što se mene tiče mogu me trovat do smrti. :mrgreen:
iste su me dovele u stanje da mogu radit sama na sebi i to mi je dovoljno. za sada.

Hm...različiti smo...ja se tu i tamo zbog glavobolje (koja nije nikad jaka ali doooosadna) trujem paracetamolima i bome ni tu ne smijem pretjerat. Čim ih popijem više u par dana, nekako mi to želudac osjeti...na jače tablete ne smijem ni pomišljat jer me obore.
Htjedoh reć da nekima od nas godine donose sve lošiju toleranciju na kako alkohol, cigarete...tako i na "pilule za lilule" koje doduše nikad nisam probala, al se bojim da bi one meni izazvale takve nuspojave da ne bih mogla funkcionirat (pa bi bilo više štete nego koristi)
Kad sam u prvoj trudnoći zbog otvorenosti dobila Normabel (2 mg) popila sam ga možda dva-tri puta. I čitav dan se osjećala ko zombi, i prestala.

Psihoterapija, to isto nisam nikad bila...ja se tu snalazim nešto sama, a nešto s dobrim frendovima...inače su mi najbolji psihoterapeuti u životu bili moja mama i moj muž. Zatim sestra i par frendova.
Ali to je moj način...

"... upoznah i zlo i gore, prijetile mi noćne more, ali gle, na svoj usud hud - ja nasadih konjski ud" (spomen na Vesnu Parun)
elizabeta
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 20 sij 2009, 10:38

i ja sam savjetovala lm da dadne pritužbu na način liječenja. Moj upit je bio: da dođe generalni direktor neke firme s takvim simptomima, jel bi i njega otperjašila na račun menadžerskog stresa? Možda i bi i na taj način eto nam uštede u zdravstvu - svi imamo neki razlog zašto nam je loše :lol
Stres ili ne, doktorica je trebala napraviti dodatne pretrage da otkloni sumnju u moždani, a nakon toga preporučiti što i kako dalje.
A što se tiče "piluli-miluli" - ima nas zbilja različitih. Svatko zna što je njemu najbolje.
Vjerujte da sam ja prošli tjedan kada sam puknula na temu školski wc i kada sam po ne znam koji put histeričnim glasom nekim tajnicama po gradu Zagrebu objašnjavala problematiku wc-a, a osjećala sam da im nije stalo do toga ni pišljivu bobu - da sam pomislila da je krajnje vrijeme da i ja odem na neki tretman - jer ću puknuti a moja djeca me trebaju.
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la elizabeta » 20 sij 2009, 10:42

nadicab je napisao/la:.... Moj upit je bio: da dođe generalni direktor neke firme s takvim simptomima, jel bi i njega otperjašila na račun menadžerskog stresa?.

:5
Nadice, fora je u tome što jedino nama "pišu na čelu" problemi s kojima se nosimo...
Ostali mogu imat kojekakve, i puno gore, i teže da se nose s njima...ali oni imaju taj luksuz "mimikrije" za razliku od nas. Thats it.

elizabeta
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Sanja » 20 sij 2009, 12:54

Onda nan je najbolje ne govorit kakvo djete imamo i još malo uveličat situaciju.
Problem je što psiha zaista za bit zahebana i masu simtoma od glavobolja do utrnulosti udova, lica , vrtoglavice, lupanja srca mogu zaista bit od anksioznosti koja dolazi od stresa. zato na hitnoj triba reć kako živite smirenim životom bez stresa :D pa će vas onda lipo pregledat.
Sanja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la thinkPINK » 20 sij 2009, 13:18

Bez obzira sto puno simptoma koje spominjete moze biti psihogeno, uvijek je pravilo iskljuciti moguci organski uzrok. Pogotovo sa simptomima s kojima je forumasica dosla lijecniku. Ja bi takvo ponasanje prijavila. Meni je to lijecnicki nemar.
thinkPINK
Asimilirana
Asimilirana

Sljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.