Postao/la palunkica » 22 sij 2009, 10:29
Mi smo kupili u Vemilu, u Vrbanima. MM je informatičar, njegovi dečki su složili konfiguraciju, mi smo došli tamo, dali popis u dućanu, izabrali monitor i odnijeli komponente doma, MM je složio. Inače ima mogućnost da oni slože, mislim da ne naplaćuju.
Dali su nam jedan zamjenski dio, napajanje, no to se pokazalo lošim pa smo poslije zamijenili (kod tog napajanja je jako bitno da ne bude bučno, ovo što su nam u Vemilu dali je bilo strašno bučno pa nas je smetalo).
Cijeli komp nas je koštao 2000 kuna, + ja sam izabrala ultra skupi LG monitor s 3ms odziva, 20' koji nas je došao još oko 1700 kuna.
Komp sad ima 1 godinu, i odličan je
E da, vrijedi pogledati i njihovu posebnu ponudu, kad smo mi kupovali bio je i nekakav HP po približno istoj cijeni, a slične konfiguracije, plus još se dobio i printer uz to. Tada ga trenutačno nije bilo na skladištu pa smo se mi odlučili za gornju varijantu, inače bi vjerojatno uzeli HP.
Plus, navodno ne treba uzimati gotove konfiguracije, te su (opet navodno, kaže MM) lošije i skuplje od pojedinačnih dijelova
zvrkic 12/02