Sada je: 12 kol 2026, 20:39.
Moderator/ica: nadicab

Glori je napisao/la:lotta gospođa marijana bi ti mogla napisat koliko je točno potrošila samo na pretrage-tek bi tada te uhvatija afan-čini mi se 20 000kuna na testove plus kod doktorice Lpčević 3600-premda kaže da joj pregled nije naplaćen,ali može ti ona potanko to sortirat,pa ko se odluči da zna šta ga čeka....

Lotta je napisao/la:cure svaka cast, vi stvarno svaki topic zakomplicirate..![]()

a djeca im po dijagnozama ili samo po kliničkoj slici ne pripadaju u autistični spektar, ne bi preporučila da se upuste u cijelu priču.

la_luna je napisao/la:sto vise citam sve mi je manje jasno... al salu na stranu mi radimo tek par mjeseci sa dijetom u stvari tek od polovine decembra smo krenuli sa GF/KF dijetom jer smi prije davali lactose free mlijeko i mogu reci da je za nas al prije svega za naseg sina to spas...od bebe u tijelu dijecaka polako postaje slatki djecacic...prije se samo njihao u kolicima nista oko sebe nije registrovao ili je imao napade panike tako da je sa njim kupovina bila horor sad stoji mirno na Kiddy Board i kad mama previse pocne tracati sa poznanicama a njemu bude dosadno on sidje i pocne gurati kolica sa bracom
...od kad smo kasein izbacili pocinje polako govoriti a ljetos nije znao ni sta znaci kad mu se kaze upali svjetlo a sad pomaze mami kad presvlaci bracu i donosi joj pelene ...izgovor mu jos nije dobar al non stop nesto brblja tako kad nas zove kaze "doji" al to se nama cini kao cudo za tako kratko vrijeme...mi smo kod istog doktora ko i anni i radili smo testove candide nema al zato nije imao ni Bifidos bakterija i od kad ih dobiva dobio je strasno dobar apetit...i ja sam mislila da necu moci sa dijetom izaci na kraj zato sto mi prije nije htio gotovo nista jesti al posebno od kad dobija bifidos sve pomete pa polako moram paziti da se ne nadeblja
...opet kazem ovo je za NAS bio spas ako kod nekoga ne pomaze ne osudjujem jer svako dijete je drugacije al ipak ko sumlja da mu moze pomoci nek isproba par sedmica jer nemoze stetiti...

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.