Sada je: 26 kol 2026, 20:57.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

i ne želim znati), ne boli ništa, neugodno je jer znaš da po tebi čeprkaju. Doktorica i sestra.
ivanaiv je napisao/la:D sad ne otvaram novi topic,mozda se netko javi,i ja imam ali bradavicu na glavi iznad uha i isto se vec godinama spremam ukloniti je ali nikako,mada sad mi je vec dosta pogotovo sto uvijek moram napominjati kod frizera a i brinem se zato sto imam 2 djece koji me cesto znaju zgrabiti za kosu,pa eto da li je netko imao takvo iskustvo?

TmamaKiN2 je napisao/la:ja imala na celu (velika bradavica u stvari, ne madez), napravila privatno, NISTA se ne vidi, neka nova metoda, to se pali ne reze se nista!ne osjetis nista, samo smrrrdiii
![]()
) tj paljenje. Išla sam tako skidati one male virusne bradavice po vratu. Thx, ali ne bi više. Usput mi je skinula i tri madeža na trbuhu, ali mi je dala lokalnu i to nije boljelo, ali ovo po vratu, bez obzira što sam vrat mazala lidokainom je bilo koma.
a bradavice su spalili.

. Zbog mjesta na kojem se nalaze,a i promjenili su izgled planiram ici na sigurno -privatno preporucili su mi poliklinika Herman, ima li itko od vas iskustva sa njima?
bolilo je stravično, 4 sestre su me držale a mama je plakala. osjećala sam se ko žigosana životinja. nikad više!!!

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.