Sada je: 11 kol 2026, 17:34.
Moderator/ica: nadicab

Otvoriš prozor, pošalješ ga di netriba i utekneš

U dvjema eksplozijama koje su potresle stari dio Kaira, poginulo je najmanje četvero, a ozlijeđeno je 20-ak osoba. Među žrtvama je najviše njemačkih i francuskih turista.
kad bi mislila šta mi se sve može desiti na putu. 

bit ce ti lijepo..
). Jučer su došli iz GSKG (oni su nam upravitelji zgrade), predstavnik stanara te održavatelj lifta da me obavijeste da će danas pustiti lift i da će promtno krenuti u sve potrebne radnje za novi lift 
.
, sto se tice nosenja, meni jucer zastekao desni kuk, a na toj strani nosim l, ima 16 kg a ja sitna, i cekala sam kad bude mi previse..

.
Još malo pa se može i zarediti 

nadicab je napisao/la:mm je na korizmu što se toga dijela tiče, već davno stavljenJoš malo pa se može i zarediti
cega bi se ja trebala odreci? ionako smo zakinuti u svemu pa jos da i sama sebe zakidam..no no..
lulamae je napisao/la:nadicab je napisao/la:mm je na korizmu što se toga dijela tiče, već davno stavljenJoš malo pa se može i zarediti
![]()
![]()
![]()
i ti nadice zbilja mislis vjezbati svaki dan? pa svaka ti cast ako bu stvarno tako..
ja sam krenula u teretanu..ali nicega se nisam odrekla...nit pijem kavu,ni alkohol..nit pusim..ne drogiram se..ne psujem..ma savrsena sam
![]()
cega bi se ja trebala odreci? ionako smo zakinuti u svemu pa jos da i sama sebe zakidam..no no..

i u ponedjeljak rano ujutro 

Mislim da će mm-u Kairo ostat u jako lijepom sjećanju 

skroz sam zaboravila za to..drazen mi je rekao da ce biti..pa kad je bilo?gdje?

Riu kako puže u maloj kući 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.