Sada je: 24 kol 2026, 18:41.

eli je napisao/la:znači, ne radi se o zarazi hepatitisom, već o trovanju živom.
što se ovog slučaja tiče, kažu da unhcr nije donirao nikakvo dječje cjepivo bosni u to vrijeme.
kod svakog cjepiva markica sa njega ide u djetetov karton i tako imaš podatke o seriji iz koje je cjepivo to je prvi podatak za provjeriti.
živa se generacijama koristi(la) kao aditiv u cjepivima i svi mi smo je primili. neki su osjetljiviji i njima ostavlja privremene ili trajne posljedice. postoje dosta jake naznake da je okidač kod autizma. ako nisi primijetila ništa neobično na djetetu, ne zamaraj se. ionako jednom kad u ogranizam uđe više žive nego što može podnijeti, nema načina da ga se izbaci. mogu se samo probati sanirati posljedice.

eli je napisao/la:zna
što se ovog slučaja tiče, kažu da unhcr nije donirao nikakvo dječje cjepivo bosni u to vrijeme.
kod svakog cjepiva markica sa njega ide u djetetov karton i tako imaš podatke o seriji iz koje je cjepivo to je prvi podatak za provjeriti.
.

ina_sa je napisao/la:Disa, molim te, znaš li o kojoj vrsti vakcina se tačno radi, ovaj članak me je malo zbunio, da li su u pitanju vakcine protiv hepatitisa ili Di-Te-Per?
Moje su primile acelularne vakcine (Di-te-Per), ne znam ima li to neke veze, ako neko zna, molim pojašnjenje, dr mi je rekla da od njih nema reakcija i zaista ih nije bilo, ni temp., ništa...

ina_sa je napisao/la:Meni je na nedavnoj kontroli dr rekla da imaju samo celularna Di-Te-Per, pa je bolje da pričekamo da im stignu acelularne, jer je dosad primila te, što znači da valjda postoje obje vrste

kod svakog cjepiva markica sa njega ide u djetetov karton

naljepnice nema. dr. nikad nije ni bila blizu cjepiva a kamoli da je naljepnice stavljala

, ali danas evo vec po terci put nailazim na postove dise u kojima je postavila pitanje i vise nikad se ne pojavila, javila, objasnila......... jel to samo moj feeling?? 
mimi321 je napisao/la:naljepnice nema. dr. nikad nije ni bila blizu cjepiva a kamoli da je naljepnice stavljala
Kod nas kao kod Rachice, ne kuzim kako nemaju neki standard. Bas cu je iduci put traziti da priljepi naljepnicu.

a drugi puta se eli zahvalila na odgovoru

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.