a ja bih trebala što više sputavati i podizanje, a kamoli ovo pentranje, ali brži je od mene 100 puta
ovo mi je jako poznato, kad je Eva shvatila (naucila) iskorak stalno se dizala a ja bih je ponovo spustala dolje. Bilo je placa, ljutnje i svega pa je znala iskoristiti svaku situaciju kad bi ostala sama na koju sekundu da se ustane
.Nisam ni ja znala za emisiju ali je moja mama slucajno okrenula program tako da sam uspjela skoro sve pogledati. Martu i Brunu nisam vidjela odavno, bas su velike cure. Ne znam tocno koja je prohodala. Doc nam je bio strasno zgodan. Ja sam se rasplakala a Eva je gledala doca sa jednom rukom preko ociju kao da se srami

a kad sam teca..

Potdravi svima, nadam se da su koze prošle, ajde pišite....

i sretan rockas marti
Martina mama tako mi je drago da je tuga nestala.
. Za njegov prvi rođendan sam znala da nema šanse da bude ni blizu hodanja, ali sam se nadala da će bar samostalno sjediti, ali nije. I sad kad pročitam sve što ste napisale sve mi se vrati. Sad, sjedi i puže i ustajao bi se
, sve se potajno nadam da bi 2. rođendan mogao prohodati (još 6 mjeseci). Sada smo na vježbama klečanja i malog iskoraka i to lijevog jer on se stalno diže desnim iskorakom, lijevim skoro uopće ne. Jedno vrijeme ga je bilo uhvatilo i super je brzo svladao puno stvari, a sad imam osjećaj da smo zapeli i da smo već dugo na istom.....znam stpljenje i sve to doći na svoje.