Sada je: 13 kol 2026, 00:21.
Moderator/ica: nadicab

Ako mišliš na snimanje u snu, obično te naruče poslijepodne nakon neprospavane noći, pa dijete zaspi nakon par minuta na krevetu.

, zadnji eeg koji je trebao napraviti nakon neprospavane noči nismo uspjeli, tj. bio je budan od pola noči u pola 9 smo imali snimanje i ništa... nije zaspao do 1 popodne a onda smo več bili daleko od bolnice...

SonjaV je napisao/la:Da ne otvaram novu temu, nadovezujem se na ovu.
Trebamo donijeti odluku do sutra ujutro, vezano za eeg nakon neprospavane noći. Znam da nitko to ne može umjesto nas al me zanima što bi vi
napravili na našem mjestu.
Naime, E. je prije mjesec dana bila u bolnici 5 dana, primili nas na neurološku obradu jer se žalila na smetnje sa vidom.
Da ne vidi dobro, da vidi npr. 2 čovjeka umjesto jednog i sl.
Uglavnom, u bolnici su napravili okulistički pregled, kardiološki,ct, išli psihologu te eeg. Još smo dužni napraviti eeg nakon neprospavane noći.
To bi trebali sutra. Svi nalazi su u redu, nakon par dana u bolnici E. se više ne tuži na ništa i sve je po starom.
Sad se mi dvoumimo dali da je uopće držimo budnom cijelu noć, vozimo 20 km do bolnice (inače uvijek u autu zaspe) ili da ne odemo.
Savjetovali se sa dr. naknadno, ona ne može reći što da napravimo, nikakve indikacije nema za to radiit ali to kao spada u tu osnovnu neurološku obradu.

Ja bi rađe napravila, nego da se poslije lupam po glavi zašto nisam.
Da se radi o opasnoj pretrazi onda bi razmislila, ali ovo nije opasna pretraga, već samo neugodna.
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.