...Sada je: 10 lip 2026, 16:01.
Moderator/ica: nadicab
...

Post 21,6

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lijepo se odmorite!

(školsko gradivo uglavnom) te se nije mogao sjetiti hrpe riječi da dovrši misao
se
! Ne znam što bih ti rekla... Ali dobra je stvar što mu se memorija vraća. Nadam se da će biti iz dana u dan bolje. Veeeelika pusa! 

bio je presretan..prvo je uzivao sto smo nas dvoje sami samcati
jer u zadnje vrijeme sam se puno bavila s faksom a manje s njim i nes mi je pricao kak ja njega necu nikad ostaviti..rekla sam mu da naravno da necu i da cu uvijek biti s njim i da ga nikad nigdje ne ostavljam,da ga svugdje vodim sa sobom..a nakon deset dana sam mu vec dosadila
pa je zato 'tati' skakao po glavi..a mogu reci da je obojci pasalo
i da..zove ga 'tata'..tako mi je drago zbog toga..on je dosao avionom a mi autom pa smo isli po njega..joj,koji je to dozivljaj bio za adriana..tata dolazi avionom!a mi idemo po njega!na aerodrom!dozivljaj je bio jer obozava sva prijevozna sredstva,pogotovo vlakove i tramvaje a tek sad-avion!wow!uglavnom,dragi i adrian su uspostavili divan odnos i ovo vrijeme skupa ih je stvarno zblizilo..toliko su se mazili i grljakali i bacakali u moru..ronili i opet bacakali i vozili u lunicu..ma svasta..prava mala obitelj!drago mi je da smo dosli do toga..nisam bila sigurna da li ce to stvarno uspjeti,ali sad sam sigurna da ce dragi bez problema biti divan tata 
a neke su upute za stroj cak bile samo na brajici bez crnog tiska tako da smo morali desifrirati
i odmah sam mu rekla,ne bude li koristio lijevu ruku-nista od pisanja..i to mu je sad velika motivacija da ju koristi 

Super je što su se Adrian i tvoj dragi tako zbližili, a to što ga zove "tata" je
! A sigurno je i braillev stroj za pisanje velika radost za Adriana.
Nema veze, bar smo se ovog ljeta iskupali i stvarno nam je bilo lijepo.
Bilo je jako lijepo, uživali smo i u glazbi (jer nije imala grešaka u izvedbi
) te u dobrim baletanima. Glavni baletan je imao najveći suspenzor (mislim, ipak je glavna muška uloga, kaj ne) a labuđa princeza je izvrsno dočarala krhost labuda
isti taj ruski carski balet..a ovo za cd nemrem vjerovat 

(7600 sa 3,5 mjeseca).

)Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.