je maslačak u pravu si....Uz te komentare i zgrazanja najcesce ide i misljenje da je dijete veliko i za autosjedalicu
Sada je: 05 kol 2026, 11:33.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

Hope77 je napisao/la:Onog trena kad je napravio prvi korak (a to je bilo sa 17 miseci) kolica smo stavili u spremu.
Forsirali smo hodanje zbog hipotonije i nije nam smetalo što je inače 5-minutna šetnja posli trajala sa ti prvim koracima i po sat vrimena.
A sad ima kondicije kao malo tko

tanjabb je napisao/la:Malo offt.
Najbolji mi je Lukas kad idemo nedgje gdje treba duze hodati, planinarit npr., i kad pocne s "neeee mogu viseeeee", kad je bio manji uredno bi trazio da ga se nosi itd... a onda 10 minuta kasnije kad bi dosli ili na odrediste ili doma nigdje vise tog silnog umora, dijete na speedu, skace, trci, radi akrobacije... da da, umor my ass.

)
i nastavila bez problema.

tanjabb je napisao/la:Mi ga nismo nosili u takvim slucajevima. Pa isli smo van da protegnemo noge, kaj ne? (i da ga izmorimo)
-gle cvijeće, gle potok
Barbi je napisao/la:
Djeca imaju puno više snage i energije nego što mi mislimo. Ja se priklanjam mišljenju da kod zdrave djece kolica nisu svakodnevno potrebna uz iste iznimke placa i vrećica. Imam dojam da se dugom vožnjom u kolicima djecu prerano uvodi u sjedilački auto-posao-auto-kuća životni ritam kakav nažalost mnogi od nas žive, ja prva.

ja mu skrećem pažnju -gle cvijeće, gle potok
isto isto. "Ajmo naci stap, ajmo vidjet tko moze dulje u rijeku bacit kamen, vidi maslacak..." sve to u hodu.tanjabb je napisao/la:ja mu skrećem pažnju -gle cvijeće, gle potok
isto isto. "Ajmo naci stap, ajmo vidjet tko moze dulje u rijeku bacit kamen, vidi maslacak..." sve to u hodu.

ajmo ko će brže do tu najbolje pali
inače mi se čini da se roditelji PREMALO kreću s djecom (planinare, plivaju, igraju sportove loptom...)

tanjabb je napisao/la:ja mu skrećem pažnju -gle cvijeće, gle potok
isto isto. "Ajmo naci stap, ajmo vidjet tko moze dulje u rijeku bacit kamen, vidi maslacak..." sve to u hodu.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.