Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Garden Mall

28 ruj 2009, 18:19

ma šta mi vrijede bankomati kad mi niš ne daju
....kak moj sinek kaže..joj mama kak su glupi ti bankomati uvijek su prazni....

28 ruj 2009, 21:32

Ako te to tješi Mamuška ima nas još koji kad dođu blizu bankomata, ovaj samo napiše "PRODUŽI DALJE! ". Ali za kavu uvijek se nađe, a gledanje izloga i dučana ništa ne košta. :cool

28 ruj 2009, 21:55

Da Breg, i meni je usfalio bankomat :lol
Bila danas, oko podneva, nije bila gužva.
Ok je, meni puno znači da ima Muller :D
A Oviesse nisam bome vidjela :conf
Intersparov restoran se jos nije otvorio, tek se uredjuje.

Uglavnom, četvrtak, kofi? Ko je za? Oko npr. 10h :mah

28 ruj 2009, 22:05

Sanika je napisao/la:A Oviesse nisam bome vidjela

odmah ti je kod glavnog ulaza.
mi smo tamo nasli ponesto za mamu tatu i bebu :)

a koja je to vadipara, svaki put kad udem kupimo nesto.

28 ruj 2009, 22:15

ali ja nemogu napasati oči...ja moram nešt kupiti a ako nemam dođe mi da vrištim....tak da ni nehodam baš bez veze...samo se zbediram

29 ruj 2009, 05:54

Sanika je napisao/la:Uglavnom, četvrtak, kofi? Ko je za? Oko npr. 10h :mah

Rado bi na kavu ali radim do 13, ko će organizirati popodnevnu kavicu?

30 ruj 2009, 10:46

I ja sam u susjedstvu...pa zar nas toooliko ima?
Ja na otvorenje došla sasvim slučajno...išla kupit prekrivače za kauče, i dok sam vozila oporovečkom vidim neku gužvu, pa se zaustavila i kupila traženo.
Nisam baš puno obilazila, oduševilo me ofkors što su tamo dvije fine velike knjižare :) s kutkom za djecu.
Super što ima i Muler...

30 ruj 2009, 10:57

Jeste bili u igraonici u ONE2PLAYU i kakva je, kakva??? Mi bi danas išli...........

30 ruj 2009, 22:13

Evo odgovorit ću sama, igraonica je ludilo, mrak za klince i primaju (kaže teta) oko 33 djece, tete ih čuvaju ni ne trebaju se s njima igrati jer ima toliko one2play igračaka da kad izađe iz igraonice ne gine kupovina u dućanu :joy

Vrata su na zvono da djecA NE POBJEGNU :lol

Curice su se oblačile u obleku princeza itd......I najvažnije za moju curku imaju wc unutar igraone za razliku od TL gdje smo trčali vanka...

Mogu ostati 1.5-2h.....ma mrak.........i zovu vas na mob osim mali problem postoji kod signala, pa prekida.........vaše dijete hoće van....molim što ne čujem vaaaaas :rolf .........

i tako sam ja šopingirala u OVS-u, imaju ok cijene na stolovima, trenirke donji dio po 39 i 49 kn, majice 49 kn..............

30 ruj 2009, 22:34

Sanika je napisao/la:
Uglavnom, četvrtak, kofi? Ko je za? Oko npr. 10h :mah

mislila sam da ćemo doći ali smo i maks i ja šmrkavi pa da ne prenosime bakcile pridružimo se drugi put.

01 lis 2009, 14:57

elizabeta je napisao/la:I ja sam u susjedstvu...pa zar nas toooliko ima?

Liza, mislim da se svi mi istočno od Trga smatramo susjedima sad kad je Garden tu :lol .

01 lis 2009, 16:12

Pridružujem se i ja, sjeverno od Trga, ali Dubrava mi je daaaleko bliže nego Jankomir :mrgreen:

01 lis 2009, 21:48

faith je napisao/la:ko će organizirati popodnevnu kavicu?

moze popodnevna ili vikend kava

guzva se polako pocela smanjivati (osim prometna, to je tako lose napravljeno)

01 lis 2009, 21:50

ja bila jutros i bas sam zadovoljna. nije velik, ali skroz je dobar izbor ducana, skroz. :up

02 lis 2009, 19:19

saptacica je napisao/la:

Liza, mislim da se svi mi istočno od Trga smatramo susjedima sad kad je Garden tu :lol .

Ma ja sam stvarno dosta blizu - dođeš tamo, sms-aš mi npr.: "evo me u knjižari u Garden mallu". I vidiš me za 5 minuta tamo ;)

02 lis 2009, 20:51

elizabeta je napisao/la:Ma ja sam stvarno dosta blizu

da mi nismo susjede?

02 lis 2009, 22:17

i ja sam tu na 5 minuta :cool

04 lis 2009, 09:16

ja ne kuzim kako se dolazi do tamo , ne kuzim bas kartu, kuda npr se ide od vojne bolnice ?

04 lis 2009, 10:24

prije bolnice, odmah poslije crkve na semaforu desno ;)

04 lis 2009, 14:26

nadam se da nisam zakasnila i da će netko stići još - tko kupuje mullerove pelene još danas ima priliku proći posebno povoljno. naime, ne samo da su snižene s 54 na 44 kune po paketu nego se na blagajni još dobije 10 posto popusta.

04 lis 2009, 18:52

elizabeta je napisao/la:
saptacica je napisao/la:

Ma ja sam stvarno dosta blizu - dođeš tamo, sms-aš mi npr.: "evo me u knjižari u Garden mallu". I vidiš me za 5 minuta tamo ;)

Oke, ali prvo te moram pepeat da mi daš broj moba ;) .

Nisam mislila još skoro, a opet zove me :vozi :lol .

10 lis 2009, 20:27

kroz jutro posjetila GM- poluprazno, tako da je ugodno za razgled (barem kraći :mrgreen: )
Oviesse dućan - odličan! dječje trenirke po 45kn, tople, podstavljene (mislim, svaki dio zasebno :) ), još dosta OK stvari je bilo po normalnim cijenama...
Muller - po pelenice naravno, maramice, jastučiće za dojenje, sve ona njihova firma baby beauty...povoljno, u odnosu na druge
Ostalo malo prožvrljali, kupili poklon za jedno novorođenče u Baby Magicu na katu - čini mi se dosta veliki izbor dječje opreme...
Sve skupa-djeluje OK, nije preveliko, i konačno nešto na istoku grada :zivili

11 lis 2009, 09:30

Dobri andjeo je napisao/la:ja ne kuzim kako se dolazi do tamo , ne kuzim bas kartu, kuda npr se ide od vojne bolnice ?

Ajde javi se za kavu, navigirat ćemo te do tamo :)

18 lis 2009, 16:41

:dada cim cemo ici :dada

19 lis 2009, 18:04

Znate da sam se ja veselila Interspar restoranu jer je u Celju Salad bar fenomenalan, of kors, kod nas ni u pola :roll: .
Opcenito je manji i jadniji. Opet cu reci, of kors, bilo je za ocekivati :roll: .
Ali zasto? Ne kuzim zasto nesto sto je u Sloveniji fenomenalno, kod nas mora biti napravljeno osrednje? :angry

20 lis 2009, 23:06

Valjda se kod nas manje jede salata a vise becki :mrgreen:
Vidjela sam reklame prosli tjedan i bas mi se ucinila primamljiva ponuda menija, salatama se nisam zabrinjavala :)

21 lis 2009, 05:58

Sanika je napisao/la:Znate da sam se ja veselila Interspar restoranu jer je u Celju Salad bar fenomenalan, of kors, kod nas ni u pola :roll: .
Opcenito je manji i jadniji. Opet cu reci, of kors, bilo je za ocekivati :roll: .
Ali zasto? Ne kuzim zasto nesto sto je u Sloveniji fenomenalno, kod nas mora biti napravljeno osrednje? :angry

To ti je slovenska urota, da bar zbog salat bara imaš razlog za ići u sloveniju :lol .
MM i njegovi s posla idu i kažu da je ok, meni je malo preblizo kući da bi tamo išla papati :dunno

21 lis 2009, 10:33

Pitanje za mame malih beba: ako ste tražile ili slučajno vidjele, gdje u Gardenu ima za kupiti bodiće za malene? pretpostavljam da ih ima Osh Koshu ali ne daju mi se toliki novci za nešto što će prerasti za 1-2 mjeseca... Ima li ih možda u Intersparu ili Mulleru i kakve su kvalitete ako ste kupovale?

21 lis 2009, 18:46

Helice, ma kod nas je živi prosjek, vjeruj mi. U Celju imaš vegeterijanski dio, dva odjela sa salatama, puuuno veći izbor klope....Ovo kod nas je kao u Mercatoru, već viđeno :dunno

23 lis 2009, 01:09

Sanika, ma vjerujem ti :)
Mama njonji, znalo je u Intersparu biti povoljnih bodica, po 15kn komad cini mi se. Nisu bili losi, samo ponesi sobom neki odgovarajuci bodi za orijentaciju jer su im velicine manje + racunaj da se stisnu u pranju.
Odgovori